WATCHLIST

13 αξέχαστες ρομαντικές στιγμές σε σειρές, που έχουμε λατρέψει

Τι έλειπε από τη ζωή σου σήμερα; Εγώ θα σου πω. Μια λίστα με αξέχαστες, ρομαντικές στιγμές που έχουμε δει στην τηλεόραση· ξέρεις όλες αυτές που μας κάνουν να γείρουμε το κεφάλι στο πλάι, να φωνάξουμε aww στην οθόνη και να στείλουμε μηνύματα στην κολλητή μας λέγοντας ''εμείς πότε θα ζήσουμε μια τέτοια όμορφη στιγμή''. Με αρκετή δυσκολία (γιατί είναι ΠΟΛΛΕΣ), λοιπόν, κατέληξα στις εξής 13 σκηνές, τις οποίες, για καλό και για κακό, πρέπει να δεις με ένα χαρτομάντιλο στο χέρι.

Gilmore Girls- Το πρώτο φιλί της Lorelai και του Luke

Από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι η Lorelai θα καταλήξει με τον Luke, απλά γιατί έπρεπε, ωστόσο όταν φιλήθηκαν για πρώτη φορά νιώσαμε ένα σκίρτημα στην καρδιά και κάτι πεταλούδες στο στομάχι.

Βέβαια, η top στιγμή για μένα ήταν το παράφωνο τραγούδι της Lorelai τη στιγμή που μπήκε ο Luke στο bar *σκουπίζει δάκρυ*

Parks and Recreation- Η εξομολόγηση της Leslie στον Ben

Η Leslie και ο Ben είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου ζευγάρια και η στιγμή που αποφάσισαν να μην δώσουν σημασία στους κανόνες και να ζήσουν τον έρωτά τους θα είναι για πάντα στη λίστα με τις πιο ρομαντικές που έχουμε δει.

Lost- Η συνομιλία του Desmond και της Penny

ΑΧ. Α Χ. Ο Desmond και η Penny ήταν από τα *πιο* καταραμένα ζευγάρια του Lost. Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι για ποιους λέμε, ο Desmond ήταν ναυαγός στο μαγικό νησί του Lost και η Penny δεν σταμάτησε ποτέ να τον ψάχνει. Η στιγμή, λοιπόν, που κατάφεραν να μιλήσουν στο τηλέφωνο μετά από τόσους μήνες που έψαχναν ο ένας τον άλλον ήταν πάρα πολύ συγκινητική και μας έκανε να τους θέλουμε μαζί περισσότερο από ότι τον Jack με την Kate.

Dawson’s Creek- Ο χορός του Pacey και της Joey

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ ήμουν πάντα team Pacey και ήθελα όσο τίποτα άλλο να είναι με την Joey, κυρίως γιατί δεν χόρταινα να βλέπω τον τρόπο που την κοιτάει- χαρακτηριστικό παράδειγμα η σκηνή που της λέει ότι θυμάται ό,τι του έχει πει, αναφερόμενος σε ένα βραχιόλι της μαμάς της. Γλυκάκι Pacey.

Jane The Virgin- Ο γάμος της Jane και του Michael

Ποιος να μου το έλεγε όταν ξεκίνησα να βλέπω αυτή την telenovela με το ζόρι ότι θα κατέληγα να κλαίω στο γάμο της Jane και του Michael. Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ πλάνταξα όταν ο Michael άρχισε να λέει τους όρκους του στα Ισπανικά για να τιμήσει την αγαπημένη του. Πού να ξέραμε τι άλλο θα ζήσουμε στη συνέχεια.

Grey’s Anatomy- Η πρόταση γάμου στο ασανσέρ

Είναι το ”Grey’s Anatomy” η σειρά που μας έχει κάνει να πλαντάξουμε στο κλάμα με τραγικές στιγμές; ΕΙΝΑΙ. Παράλληλα όμως η Shonda μας έχει χαρίσει και μερικές από τις πιο ρομαντικές και όμορφες στιγμές, όπως η πρόταση γάμου του Derek στην Meredith, η οποία έγινε μέσα στο ασανσέρ, όπου είχαν πολλές αναμνήσεις, συνοδεία όλων των εγχειρήσεων που είχαν κάνει μαζί.

*θυμάται ότι η Shonda σκότωσε με τον πιο χάλια τρόπο τον Mc Dreamy, βρίζει στην οθόνη*

Glee- Το πρώτο φιλί του Kurt και του Blaine

Το ”Glee” ήταν μια σειρά που είχε πολλές πρωτιές στην τηλεόραση, μια από αυτές ήταν και η απενοχοποιημένη στάση απέναντι στα ομόφυλα ζευγάρια, που έδειξε ότι η αγάπη είναι αγάπη, είτε είσαι straight είτε είσαι gay. Το φιλί του Kurt και του Blaine είναι από τις πιο χαρακτηριστικές αυτές στιγμές της, που κέρδισε πολλούς fans.

OC- Ο Ryan, που έτρεχε για να φιλήσει την Marissa στην αλλαγή χρόνου

Ο Ryan έκανε τα πάντα για την Marissa, αλλά το γεγονός ότι έτρεχε σαν παλαβός για να προλάβει να την φιλήσει στην αλλαγή του χρόνου, υπό τους ήχους του ”Dice” ήταν ξεκάθαρα μια από τις πιο ρομαντικές κινήσεις του.

New Girl- Το πρώτο *κανονικό* φιλί του Nick και της Jess

ΩΜΠΩΜΠΩΜΠΩ. Αυτό μόνο μπορώ να πω για ΑΥΤΟ το φιλί που έδωσε ο Nick στην Jess. Βέβαια, η πιο ρομαντική στιγμή ήταν η έκπληξη που της έκανε για τα γενέθλιά της, αλλά το φιλί κέρδισε μια θέση στη λίστα γιατί ΠΑΤΗΣΕ PLAY ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

(αλλά ας δούμε και την έκπληξη για τα γενέθλιά της)

Doctor Who- Ο Rory και η Amy. Τελεία.

Ο Rory και η Amy είναι το πιο φανταστικό ζευγάρι που έχει περάσει από την καινούρια εποχή του ”Doctor Who” και η ιστορία του αγοριού που περίμενε για 2000 χρόνια για να δει ξανά την Amy, που είχε εγκλωβιστεί στην Pandorica θα είναι για πάντα στη λίστα με τις καλύτερες. Κλαίει; Ποιος κλαίει;

Friends- Όταν η Rachel κατέβηκε από το αεροπλάνο

Και κλείνουμε με την Rachel, που ως άλλος Flash κατέβηκε από το αεροπλάνο, διέσχισε όλη την Νέα Υόρκη και βρέθηκε στο διαμέρισμα του Ross για να του πει από κοντά ότι δεν θα πάει στο Παρίσι και ότι θα μείνει μαζί του. Βέβαια για να είμαστε δίκαιες, το πρώτο τους φιλί, όταν η Rachel είδε τι είχε κάνει για εκείνη όταν δεν είχε συνοδό στο χορό, ήταν εξίσου υπέροχη στιγμή.