WATCHLIST

Κουίζ: Ποια Miss Fox Life σου ταιριάζει, ανάλογα με τον χαρακτήρα σου;

Νομίζω δεν έχω χειρότερο από το να με ρωτάνε ποια είναι η αγαπημένη μου σειρά, γιατί πραγματικά- ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν μπορώ να καταλήξω σε μια. Όσοι με ακολουθούν στο snapchat (αν και δεν μου το έχουν πει, ωστόσο είμαι σίγουρη ότι ) έχουν βαρεθεί να βλέπουν αποσπάσματα από όλες τις σειρές που παρακολουθώ, με τον απαραίτητο σχολιασμό πάντα- γιατί αν δεν βάλεις το emoji καρδούλα δίπλα στον Karev, σε ποιον θα το βάλεις;

Θα μου πεις τι #firstworlproblem έχεις βρε παιδί μου, πως το αντέχεις ωστόσο επίτρεψε να σου εξηγήσω το μεγάλο μου δράμα. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές που έχουμε ζήσει στην αμερικάνικη τηλεόραση. Είδαμε στο Grey Sloan Memorial Hospital την πρώτη γυναίκα Chief (high five μωρή Bailey) και απολαύσαμε μια σεζόν με την Meredith να σηκώνεται ξανά στα πόδια της μετά τον χαμό του Derek. Ενώ στο ‘’You’re the worst’’, αφήσαμε λίγο στην άκρη την ανάλαφρη νότα της hip ζωής στο L.A και της σχέσης χωρίς ταμπέλα που είχαν οι πρωταγωνιστές και είδαμε την πάρα πολύ cool Gretchen να διαλύεται μπροστά στα μάτια μας από την κατάθλιψη δίνοντάς μας μερικές από τις πιο σκληρές και αληθινές στιγμές της σειράς.

Παράλληλα η Hannah από το ‘’Girls’’ ωρίμασε φοβερά και μας έκανε να ταυτιστούμε μαζί της όταν τσακώθηκε με την κολλητή της ενώ η Olivia Pope από το ‘’Scandal’’, η Annalise Keating από το ‘’How to get away with murder’’ και η Alex Parrish του ‘’Quantico’’ μας έδειξαν τι σημαίνει να είσαι μια δυναμική γυναίκα που έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Τέλος η πάντα πληθωρική Gloria Delgado- Pritchett του ‘’Modern Family’’ και η δαιμόνια Marisol Suarez του ‘’Devious Maids’’ απέδειξαν ότι είναι κάτι παραπάνω από όμορφες γυναίκες- όπως θέλουν να πιστεύουν οι περισσότεροι.

Ψήφισε την αγαπημένη σου πρωταγωνίστρια από τις σειρές του FOX Life και κέρδισε πλούσια δώρα! Μπες τώρα στο Facebook και υποστήριξε την πρωταγωνίστρια που σου έβγαλε το κουίζ!

Πώς γίνεται λοιπόν να καταλήξεις στην μία αγαπημένη σου; Το Fox Life αποφάσισε να κάνει ένα διαγωνισμό μεταξύ των οχτώ αυτών κορυφαίων γυναικείων προσωπικοτήτων που βλέπουμε στις σειρές του, επειδή όμως η ανάδειξη της Miss Fox Life όπως κατάλαβες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα σου ετοιμάσαμε ένα μίνι κουίζ που θα σε βοηθήσει να καταλήξεις στην αγαπημένη σου πρωταγωνίστρια. Έτοιμη;

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.