WATCHLIST

Η Σάσα Σταμάτη επιστρέφει με νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ;

NDP Photo Agency

Μπορεί μετά το πρόωρο τέλος του "Oh la la!" η Σάσα Σταμάτη να έμεινε για λίγο τηλεοπτικά ανενεργή, αλλά το σημαντικό στην παραπάνω πρόταση είναι ακριβώς αυτό το για λίγο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πρόκειται να κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα και πάλι στο κανάλι του Φαλήρου, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε πως την είδηση αυτή δεν την ξέρει ακόμη ούτε η ίδια η παρουσιάστρια. Η Σάσα Σταμάτη είχε ακουστεί πως θα είναι στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open, ωστόσο το «όχι» της φαίνεται πως ενθουσίασε τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ που ετοιμάζουν ένα νέο project αποκλειστικά για εκείνη, με θέμα το lifestyle αλλά όχι το ελληνικό gossip.

 

«Και η Σάσα το μαθαίνει από εμάς, κυριολεκτώ, το μαθαίνει αυτή τη στιγμή από εμάς. Άκου Σάσα και εσύ. Με τα όχι χτίζονται καριέρες. Το όχι που είπε η Σάσα πριν 1,5 μήνα στο Open και τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο σε συνδυασμό με το περίεργο στιλάκι που έχει, αρέσουν και τα δυο πάρα πολύ στον ΣΚΑΙ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΣΚΑΪ ταξίδεψε εκτός Ελλάδος, βρήκε project και το φέρνει στην Ελλάδα και από το φθινόπωρο η Σάσα Σταμάτη θα είναι αυτή που θα το παρουσιάσει. Από το κανάλι μου είπαν ότι αυτό θα είναι ό,τι πρέπει για μια διαφορετική Σάσα που θέλουν. Όχι συνεντεύξεις, όχι σχόλιο γκόσιπ, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα έχει lifestyle, παιχνίδια αλλά όχι ελληνικό γκόσιπ. Κρατούν από τη Σάσα το μπρίο και τον αυθορμητισμό και θα το χτίσουν πάνω της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency