POWER OF LOVE

Power of Love: H τηλεθέαση της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου

Instagram/Poweroflovegr

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά επέλεξε ο ΣΚΑΪ να ξεκινήσει την μετάδοση του δεύτερου κύκλου του Power of Love. Γιατί αν δεν ξεκινήσεις την χρονιά με τη δύναμη της αγάπης, λέμε τώρα, με τι να την ξεκινήσεις; Η Μαρία Μπακοδήμου ανέλαβε δράση, υποδέχτηκε στο σπίτι της αγάπης επτά αγόρια και επτά κορίτσια και η αναζήτηση του έρωτα ξεκίνησε και τη νέα χρονιά.

Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται στις 21.00 και παραμένει στην Prime Time ζώνη της τηλεόρασης τουλάχιστον προς το παρόν. Οι πρώτες μετρήσεις τηλεθέασης κυκλοφόρησαν και το ζαλισμένο από το ξενύχτι της παραμονής και φαγωμένο από το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς κοινό φάνηκε να υποδέχτηκε το reality του ΣΚΑΪ θερμά.

Στο γενικό σύνολο, η μαραθώνια (κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες) πρεμιέρα της εκπομπής κατέγραψε ποσοστό 15%, ενώ στο δυναμικό κοινό 18 – 54 το Power of Love σημείωσε 15,4%. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν αυτή η καλή αρχή θα συνεχίσει να μεταφράζεται σε αντίστοιχα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Πέρσι πάντως η πρεμιέρα του reality που είχε ξεκινήσει τον Φεβρουάριο είχε σημειώσει 20,6% στο σύνολο και 19,4 στο δυναμικό κοινό.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Poweroflovegr