POWER OF LOVE

Power of love: Η Αθηνά βιάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση της. Ο Δώρος έπιασε το μήνυμα;

Instagram/AthinaXristantidou

Το Power of Love είναι το παιχνίδι του ΣΚΑΪ στο οποίο, παραδέξου το, θα αναφερθείς περισσότερο από μία φορές την ημέρα μιλώντας για οτιδήποτε. Και μπορεί το κανάλι να το χαρακτηρίζει ένα κοινωνικό πείραμα, αλλά οι παίκτες του το ζουν σαν κάτι πολύ πιο σόβαρο.

Πάθη, ζήλιες, θυμός, τσακωμοί και πολλή πολλή έκφραση της αγάπης των παικτών στο Instagram –δες εδώ σχετικά– είναι αυτά που το χαρακτηρίζουν. Μία από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού η Αθηνά Χρυσαντίδου έχει γίνει πρωταγωνίστρια σε καταστάσεις με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Άλλωστε η Αθηνά σίγουρα βλέπει πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και τον σύντροφο που απέκτησε μέσα σε αυτό, τον Δώρο Παναγίδη.

Αν και συχνά στέλνει άμεσα τα μηνύματά της, αυτή τη φορά φαίνεται να διάλεξε έναν πιο πλάγιο τρόπο για να δείξει στον καλό της, ότι θέλει η σχέση τους να περάσει στο επόμενο στάδιο. Η Αθηνά διάλεξε να εμφανιστεί στο gala της Παρασκευής -στο οποίο αναδείχθηκε ξανά η αγαπημένη παίκτρια του κοινού- ένα φόρεμα που δεν απέχει ιδιαίτερα από ένα καλοκαιρινό νυφικό, όπως θα δεις στο Insta Story που ανέβασε.

Instagram/AthinaXristantidou

 

Συνδύασε τώρα την εικόνα αυτή με τις ατάκες που είπε στον Δώρο: «Έχω πάει σε άλλο level μαζί σου, δεν είναι μία απλή καψούρα» και «Οι γονείς μου μού έχουν πει ότι αυτόν που θα φέρεις σπίτι θα τον παντρευτείς κιόλας» και νομίζω θα πιάσεις το μήνυμα της Αθηνάς. Το ζήτημα βέβαια είναι αν το έχει αντιληφθεί και ο Δώρος.

Ενδιαφέρον πάντως έχει να δούμε πώς θα εξελιχθεί το ζευγάρι εκτός παιχνιδιού, καθώς οι φήμες ότι οι δυο τους έχουν αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης τους, οργιάζουν.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/AthinaXristantidou