POWER OF LOVE

Power of Love: H ατάκα της Kλαούντια που έκανε τον Νίκο να τη φιλήσει

Κάθε μέρα που περνάει το Power of Love είναι γεμάτο εξελίξεις. Αυτή τη φορά, έγινε κάτι που οι φανατικοί τηλεθεατές φαίνεται να περίμεναν καιρό. Η Κλαούντια είχε δείξει την προτίμησή της από την αρχή. ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης ήταν ο άντρας που ξεχώρισε.

Ενώ, λοιπόν, οι δυο παίκτες βρίσκονταν στο κόκκινο δωμάτιο του σπιτιού και συζητούσαν η Κλαούντια είπε πως δε θέλει να κλείσουν οι κάμερες καθόλου διότι εκείνη δεν κολλάει (ωπ, να την η πρώτη η σπόντα). Συνεχίζει λέγοντας: «Αν σου σκάσω ένα φιλί θα φύγεις τρέχοντας» και αφού ο Νίκος φαίνεται να μην την πολυπιστεύει και να την “πειράζει”, προτείνει εν τέλει να φύγουν από το δωμάτιο και να πάνε στο σπίτι με τα υπόλοιπα παιδιά. Κάπου εκεί ήρθε η ατάκα κόλαφος που τον έκανε να ξεπεράσει τα όριά του και -επιτέλους- να την φιλήσει.

Σηκώνονται από τον καναπέ και η Κλαούντια λέει: «Να το. Παιδιά όταν σας λέω ότι είναι κότα, κότα όμως!» Και κάπου εκεί την φιλάει. Βέβαια η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για ένα παθιασμένο φιλί όπως έχουμε συνηθίσει από άλλους παίκτες ωστόσο δεν παύει να είναι ένα φιλί που περιμέναμε και που δεν ξέρουμε πού μπορεί να οδηγήσει στην πορεία του παιχνιδιού τους δύο παίκτες. Φυσικά δεν έλειψαν και τα πειράγματα των συμπαικτών τους όταν είδαν τα χρωματισμένα από κραγιόν χείλη του Νίκου.

A post shared by Power of Love (@poweroflovegr) on