WATCHLIST

Η τηλεθέαση του “Ιησού από τη Ναζαρέτ” αποδεικνύει πως παραμένουμε πιστοί fan του

Η mini σειρά του Franco Zeffirelli «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» νομίζω ότι έχει επάξια κατακτήσει μία θέση στην λίστα με τα καθιερωμένα πασχαλινά έθιμα στην Ελλάδα. Πασχαλινά κουλουράκια; Check. Τσουρέκι; Check. Λαμπάδα για το βαφτιστήρι; Check. Κόκκινα αυγά; Check. Ιησούς από τη Ναζαρέτ; Από χθες το βράδυ μπορείς να βάλεις το τικ και σε αυτό το κουτάκι της λίστας σου που συνθέτει ένα πραγματικό, παραδοσιακό Πάσχα. Η σειρά του 1977 ξεκίνησε να προβάλλεται από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στον ΑΝΤ1 (παράδοση κι εδώ) και θα συνεχίσει να παίζει κάθε βράδυ μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο.

Η μάχη της τηλεθέασης μπορεί να μην την έκρινε νικήτρια της prime time ζώνης αλλά σίγουρα απέδειξε ότι το τηλεοπτικό κοινό παραμένει πιστό στο τηλεοπτικό αυτό αριστούργημα.  Η σειρά όπως κάθε χρονιά έγινε και φέτος ρυθμιστής της τηλεθέασης στη βραδινή ζώνη, με την επιτυχημένη σειρά «Το Τατουάζ» να αναδεικνύεται νικήτρια στην χθεσινή βραδιά (22,8%), το “Survivor” να έρχεται δεύτερο (18,5%) και τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» τρίτο (σημείωσε 17,3% στο γενικό σύνολο).

Εντυπωσιακά είναι δε τα νούμερα που σημείωσε στο δυναμικό κοινό, ηλικίας 18-54 ετών, που άγγιξαν το 20,7%. Προηγήθηκε και εδώ το «Τατουάζ» με 21% ενώ το “Survivor” ακολούθησε με 15,5%.