NOMADS

Nomads: Το twitter δείχνει τον νικητή της 1ης ψηφοφορίας

Απόψε θα μάθουμε ποιος από τους 3 παίκτες που έχουν τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού θα αποχωρήσει τελικά από το νησί Palawan και τους Nomads. Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Φώτης Φιλιππόπουλος και η Εύη Ιωαννίδου είναι οι πιο αδύναμοι κρίκοι στην πρώτη εβδομάδα του reality επιβίωσης.

Ο ένας εξ’ αυτών θα κερδίσει τη θέση του στο παιχνίδι με τις ευλογίες του κοινού και οι άλλοι 2 θα μονομαχήσουν. Σίγουρα θα είναι ένας αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον και πολλή ένταση.

Στο μεταξύ, όπως ήταν αναμενόμενο- το είδαμε να συμβαίνει και κατά τη διάρκεια του Survivor- οι χρήστες του twitter που παρακολουθούν Nomads εκδηλώνονται μαζικά με tweets. Στην παρούσα φάση αυτό που επικρατεί είναι μηνύματα στήριξης υπέρ του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος αναμφίβολα έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους συνυποψήφιούς του προς αποχώρηση. Ο κόσμος τον γνωρίζει ήδη και είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε πολλούς κυρίως για την έμπρακτη αγάπη του προς τα ζώα. Ωστόσο, ο καθένας, διάσημος ή μη, δίνει εξετάσεις καθημερινά σ’ αυτό το παιχνίδι.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο υποστηρικτικά tweets για τον Γιώργο Μαυρίδη: