NOMADS

Nomads: Το ξέσπασμα Μαυρίδη, ο έξαλλος Κατσινόπουλος και 4 υποψήφιοι μονομάχοι

Η Ομάδα της Φωτιάς και η Ομάδα των Ωκεανών ενώθηκαν σε μία και οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν. Το Nomads έγινε ατομικό και οι παίκτες είναι πια χωρισμένοι στα δύο.

Ομάδα 1η

Γιώργος Μαυρίδης

Νίκος Αναδιώτης

Γιώργος Κατσινόπουλος

Δήμητρα Φραντζή

Μιχάλης Ζαμπίδης

Ομάδα 2η

Αποστολία Ζώη

Κωνσταντίνος Οροκλός

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Χριστίνα Κολέτσα

Λευτέρης Παρασκευάς

Η Βασιλική Μιλλούση δεν έχει δείξει την ξεκάθαρη προτίμησή της και διατηρεί καλές σχέσεις και με τις δύο υποομάδες που έχουν σχηματιστεί.

Ο έξαλλος Γιώργος Κατσινόπουλος

Ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Αποστολία Ζώη τον κατηγόρησαν στο συμβούλιο ότι έφαγε παραπάνω ρύζι απ’ όσο έπρεπε και τον ψήφισαν με αυτή την αιτιολογία. Η αντίδρασή του ήταν άμεση και πολύ έντονη.

”Δεν μπορώ να μπω σε διάλογο με ανθρώπους που με κοροϊδεύουν κατάματα. Η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές. Τα κάνει όπως θέλει, τα μαγειρεύει και μετά έρχεται on camera να σου ζητήσει συγγνώμη και να κάνουμε διάλογο. Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν, οι ομάδες έχουν χωριστεί, ο καθένας το φαγητό του.”

Η στήριξη του Γιώργου Μαυρίδη

Μετά το περιστατικό με το φαγητό ο Γιώργος δήλωσε στην κάμερα: ”Όλο αυτόν τον καιρό μπορώ να ανεχτώ ό,τι θέλεις να μου κάνεις. Θα το καταπιώ, θα συνεχίσω και θα βρω μόνος μου την άκρη. Ένα πράγμα μόνο, μην μου πειράξεις το φίλο μου.”

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος μιλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τοποθετείται ως εξής: ”Για μένα το Nomads ξεκίνησε χθες. Αυτοί οι δύο (Αναδιώτης, Κατσινόπουλος) για μένα είναι αδέρφια μου. Όλοι οι υπόλοιποι είναι το ίδιο, δεν θέλω να μου μιλάνε, δεν ούτε καλημέρα, δεν θέλω καμία σχέση.”

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός του απαντά: ”Να δώσουμε το Oscar στον κ. Μαυρίδη, το πήρε, το αξίζει, ήταν ωραίος ο λόγος του, να πάει και για Πρωθυπουργός. Να πάρει το αγαλματίδιο, να το πάρει σπίτι του. Πολύς θεατρινισμός και κουράζει. Από την αρχή ασχολούμαστε με τον κ. Μαυρίδη, δώστε του και μια κάμερα να την έχει, αφού την γουστάρει ο άνθρωπος, να την πάρει σπίτι του.”

Οι υποψήφιοι μονομάχοι

Κωνσταντίνος Οροκλός

Νίκος Αναδιώτης

Μιχάλης Ζαμπίδης

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η ψηφοφορία του κοινού θα σώσει δύο από τους τέσσερις παίκτες και αυτοί που θα απομείνουν θα αγωνιστούν για μία θέση στο Nomads.