NOMADS

Nomads: Τα δάκρυα του Αναδιώτη για τον Μαυρίδη και η απάντηση για την κόντρα με τον Αλεξάνδρου

Ο Νίκος Αναδιώτης έμεινε εκτός του τελικού του Nomads αφού έχασε στη μονομαχία με την Αποστολία Ζώη και τον Κωσταντίνο Οροκλό. Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε απευθείας μετά την ψηφοφορία του κοινού. Ο Νίκος σχολιάζοντας την αποχώρησή του δήλωσε στο Πρωινό του Ant1: «Δεν ήθελα να είμαι στον τελικό. Δεν ήθελα να διεκδικήσω το έπαθλο. Δεν έχασα 100 χιλιάρικα, δεν τα είχα και μου τα πήραν. Μπορεί να μην το ήθελα τόσο πολύ. Μου βγήκε το συναίσθημα έτσι ξαφνικά.»

Στο επεισόδιο το τελικού θα τον δούμε να λυγίζει για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε: «Δεν μπήκα σίγουρα για να γίνω χειρότερος άνθρωπος, προσπαθούσα να γίνω καλύτερος. Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτός ο κύριος (σσ: Γιώργος Μαυρίδης) με βοήθησε να γίνω. Αφιερώνω όλο το Nomads στο σκοπό του.»

 

Για την κόντρα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Δεν ήμασταν τόσο κοντά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν μπήκαμε στο Nomads. Όταν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον, δεν σημαίνει ότι έχεις μαλώσει μαζί του. Νομίζατε ότι ήμασταν κολλητοί, ενώ δεν ήμασταν. Δεν θα δώσω παραπάνω έκταση.»

Για όσους χαρακτήρισαν τον Γιώργο Μαυρίδη διπρόσωπο

«Ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρχή του παιχνιδιού είχε μια στάση πιο απόμακρη, δεν ήξερα τους λόγους. Αυτοί που χαρακτηρίζουν τον Γιώργο διπρόσωπο, καλύτερα είναι να προσέξουν τις δικές τους συμπεριφορές ως προς τον Γιώργο.»