NOMADS

Nomads: O Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτει γιατί άλλαξε συμπεριφορά λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η συμπεριφορά του στο Nomads, έχει σχολιαστεί από τους συμπαίκτες, το κοινό, και τις διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές που αναλύουν το reality επιβίωσης.

Ο tattoo artist εμφανίζεται τώρα τελευταία λίγο πιο ανοιχτός και φιλικός και η αλλαγή του αυτή σε συνδυασμό με το ότι το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του, έκαναν μια τηλεθεάτρια να του στείλει μέσω του #asknomads την εξής ερώτηση: “Γιώργο, τώρα που τελειώνει το παιχνίδι γιατί άλλαξες συμπεριφορά;”.

Ο Γιώργος απάντησε “Είναι κάποιες φορές που σε ωθούν να αλλάξεις συμπεριφορά. Δεν νομίζω ότι ποτέ πείραξα κάποιον ούτε επιτέθηκα σε κάποιον στο παιχνίδι. Απεναντίας, πάντα προσπαθούσα να είμαι ήρεμος και να βρίσκω με βάση την λογική τις απαντήσεις που χρειάζονται και την αλήθεια. Δυστυχώς, όταν ενοχλούνται οι φίλοι μου, είναι ένας κάλος που πατιέται πολύ. Ευτυχώς για εμένα, είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει δικαιολογίες, θα μπορούσα να βρω χίλιες. Το κατάλαβα ότι δεν ήταν καλό, πρώτα απ’ όλα για μένα, το να αλλάξω και να συμπεριφέρομαι έτσι. Ήταν η άμυνά μου μετά από εννέα εβδομάδες και γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος, γιατί δεν είναι καλό να ανταποδίδουμε αυτό που μας κάνουν. Πρέπει να έχουμε την ψυχραιμία και την λογική να το σταματούμε, γιατί έτσι πρέπει να λειτουργούμε: ακόμα και σε κάτι κακό, πρέπει να λειτουργούμε με καλοσύνη και λογική“.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency