NOMADS

Nomads: Κολέτσα-Ζώη εναντίον Μαυρίδη. Τρίβει τα χέρια του ο Πίντζης

Έλεγες είναι όλα καλά στην ομάδα των Διασήμων του Nomads; Έκανες λάθος γιατί το τρέιλερ του επεισοδίου που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τετάρτης άλλα μας δείχνει. Ο Γιώργος Μαυρίδης και πάλι στο επίκεντρο. Μιλά για την απόφαση της ομάδας να στείλει τον Μάνο Πίντζη στους Ωκεανούς και κάνει τη Χριστίνα Κολέτσα έξαλλη. Ακολουθεί και η Αποστολία Ζώη. Ο Μάνος από την αντίπαλη ομάδα χειροκροτεί και λέει ειρωνικά ''Μπράβο για το show.''

Η ατάκα του Γιώργου Μαυρίδη

”Όταν ήρθε η ώρα που μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει να δώσουμε έναν άντρα. Τους είπα ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που αν φύγω να πάω εκεί δεν θα υπάρχει τόσο στεναχώρια. Και βλέπω τον Μάνο ότι έχει στεναχωρηθεί, σαν παιδάκι πέντε χρονών που λέει δεν με παίζουν οι φίλοι μου και με διώχνουν.”

Η ατάκα της Χριστίνας Κολέτσα

”Το να είναι κάποιος συναισθηματικός και να στεναχωριέται για πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι ανώριμος ή πέντε χρονών. Εγώ αυτό που εισέπραξα τη μέρα εκείνη ήταν ότι αν φύγω εγώ παιδιά, για εσάς θα είναι αναίμακτο. Του λέω γιατί λες ότι θα είναι αναίμακτο για εμάς; Θεωρείς ότι δεν έχουμε δεθεί μαζί σου όλο αυτόν τον καιρό; Εμένα αυτό με στεναχωρεί, βασικά με πληγώνει. Μην μιλάς για εμάς. Δεν είσαι ο πατέρας μας. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Έχω αρχίσει και ψυλλιάζομαι και στεναχωριέμαι γι’ αυτό ότι είναι κάποιου είδους στρατηγική.”

Η ατάκα της Αποστολίας Ζώη

”Μετά από πέντε εβδομάδες, που εγώ αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι έχουμε έρθει κοντά, γυρνάς και μου λες αυτό το πράγμα; Δηλαδή πού πρέπει να τοποθετήσω εγώ αυτόν τον άνθρωπο αυτή τη στιγμή μέσα στην καρδιά μου;”

Η ατάκα του Μάνου Πίντζη

”Μπράβο για το show.”