NOMADS

Nomads: Η Όλγα Πηλιάκη κάνει σπαγκάτο στο αγώνισμα. Κάντε την τώρα αρχηγό

Στο επεισόδιο του Nomads της Δευτέρας, παρακολουθήσαμε όπως και κάθε Δευτέρα, το αγώνισμα Επικράτειας το οποίο καθόρισε το που θα μείνουν για αυτή την εβδομάδα οι 3 ομάδες. Στον πρώτο γύρο έπαιξε η κάθε ομάδα ξεχωριστά και μέτρησε ο χρόνος που χρειάστηκε για να ολοκληρώσει τη δοκιμασία. Η ομάδα που τερμάρισε τελευταία πήγε στην παραλία. Είναι η ομάδα των Ωκεανών.

Στο 2ο γύρο έπαιξαν οι άλλες δυο ομάδες. Νικήτρια ήταν η ομάδα της Φωτιάς που επέστρεψε στη βίλα ενώ η Ζούγκλα πήγε στο ψαροχώρι.

Σκοπός του παιχνιδιού ήταν να μεταφέρουν τους 12 κύβους που υπήρχαν στην αφετηρία, σχηματίζοντας δρόμο για να φτάσουν στο τέρμα περπατώντας πάνω τους.

Η Όλγα Πηλιάκη ήταν το πρόσωπο της βραδιάς. Οι κύβοι έπρεπε να τοποθετηθούν πάνω σε μία τραμπάλα και να περάσουν από πάνω χωρίς να πέσουν. Πώς τους στηρίζει; Κάνει σπαγκάτο, έτσι απλά. Τα πόδια της συγκρατούν τέσσερις κύβους και κάποιος να βοηθήσει όσους παρακολουθούν γιατί τους έχει πέσει το σαγόνι.

Η Όλγα Πηλιάκη είναι 28 ετών και ασχολήθηκε από πολύ μικρή με το μπαλέτο και τη ρυθμική. Στα 12 έγινε πανελλήνια πρωταθλήτρια. Στη συνέχεια και ενώ ήταν 14 ετών κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη, στα 16 της την πέμπτη θέση στο παγκόσμιο και στα 19 της χρόνια ως αρχηγός της Ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου, κατέκτησε την ένατη θέση.