NOMADS

Nomads: Η οικειοθελής αποχώρηση Πίντζη, τα κλάματα και η πρώτη του φωτογραφία στο Instagram

Μετά την Μαντώ Γαστεράτου και την Ειρήνη Ζάχου, που αποχώρησαν οικειοθελώς από το reality επιβίωσης ''Nomads'' του Ant1, σειρά είχε ο Μάνος Πίντζης να πει bye- bye στην ομάδα του, πριν καν αρχίσει η 'μονομαχία' με τον Λευτέρη Παρασκευά, εξέλιξη που σόκαρε τους παίκτες.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι Λευτέρης Παρασκευάς θα είναι ο αντίπαλος του Μάνου Πίντζη το κλίμα βάρυνε και οι δύο παίκτες έμειναν αμίλητοι, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να κρύψουν τη συγκίνησή τους, καθώς ο πρώτος έβαλε τα κλάματα και ο δεύτερος ήταν με το κεφάλι σκυφτό.

Μετά από λίγο ο ηθοποιός αποχώρησε έξαλλος από το σημείο που ήταν μαζεμένοι και τον είδαμε να πέφτει στην αγκαλιά των συμπαικτών του, ”Φίλοι θα είμαστε έξω, ό,τι και αν συμβεί” του είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην προσπάθειά του να τον πείσει να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο αλλά μετά από λίγο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο ηθοποιός πριν λίγες ώρες ανέβασε την επίσημη φωτογραφία του από το παιχνίδι στο Instagram με τη λεζάντα ”Πίσω στο σπίτι”.

Back home #nomads #ANT #greece

A post shared by Manos Pintzis (@manospintzis_official) on