NOMADS

Nomads: Το βίντεο με τους παίκτες στο αεροπλάνο που εξαφανίστηκε από το instagram

Ο χρόνος μετράει πια αντίστροφα για την πρεμιέρα του reality επιβίωσης ''Nomads'' που θα προβάλλεται στη συχνότητα του Ant1. Οι 21 παίκτες αναχώρησαν το βράδυ της Τρίτης από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό τις Φιλιππίνες, όπου θα περάσουν τους επόμενους μήνες διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο του reality.

Το απόγευμα της Τετάρτης ανέβηκε στο επίσημο instagram account του reality ένα βίντεο με τους παίκτες που απολάμβαναν τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης στο αεροπλάνο, πριν φτάσουν στο Palawan και μπουν σε αγωνιστικό mood. Σε αυτό βλέπαμε τους Κωνσταντίνο Οροκλό, Λευτέρη Παρασκευά, Νατάσσα Καλογρίδη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Νίκο Αναδιώτη και Αποστολία Ζώη.

A post shared by Nomads Greece (@nomads_ant1) on

Το βίντεο ωστόσο μετά από λίγο εξαφανίστηκε από τη ροή του λογαριασμού (πρόλαβαν όμως να το αναδημοσιεύσουν σε ανεπίσημο instagam account) και τη θέση του πήρε ένα βίντεο που έκανε αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει!! #NomadsGR #countdown #5daystogo

A post shared by Nomads Ant1 (@nomadsant1) on

Ήταν κάποιο λάθος ή απλά ήθελαν να μας τραβήξουν την προσοχή; Σε κάθε περίπτωση το κοινό περιμένει με ανυπομονησία την πρεμιέρα του καινούριου reality επιβίωσης.