NOMADS

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες των παικτών του Survivor που θα μπουν στο Nomads Μαδαγασκάρη

NDP Photo Agency

Όποιος πέρασε πριν από λίγη ώρα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ίσως πίστεψε πώς ετοιμάζεται κάποια αφιερωματική εκπομπή στους τελευταίους κύκλους του Survivor. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η παρουσία των Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Νάσου Παπαργυρόπουλου, Ντάριας Τουρόβνικ, Στέλιου Χανταμπάκη, Κώστα Αναγνωστόπουλου και Γιάννη Σπαλιάρα μαζί εκεί; Όπως πολύ καλά ξέρεις η εξήγηση της συνάντησής τους είναι άλλη.

Αυτοί είναι οι παίκτες που θα δοκιμαστούν στις συνθήκες ενός διαφορετικού παιχνιδιού επιβίωσης αυτή τη φορά, του Nomads Μαδαγασκάρη μπαίνοντας ως άλλοι «εισβολείς» για να αναστατώσουν την καθημερινότητα των παικτών της περιπέτειας του ΑΝΤ1. Η ομάδα των παικτών που θα μπουν στο Nomads αναχώρησε σήμερα για τη Μαδαγασκάρη και το πρώτο ομαδικό τους στιγμιότυπο ήδη αναρτήθηκε στο Instagram.

Στο πλευρό τους για να τους αποχαιρετίσουν βρέθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι. Έτσι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου βρέθηκε στο αεροδρόμιο έχοντας κοντά της τον σύντροφό της Μίκη Καλογηράτο, ο Στέλιος Χανταμπάκης τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη και η Ντάρια Τουρόβνικ τον σύντροφό της Γιώργο Ανδριαδάκη. Εκεί τα ζευγάρια συναντήθηκαν με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα και απαθανατίστηκαν μαζί πριν επιβιβαστούν στην πτήση τους.

NDP Photo Agency

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος  με τους Γιώργο Ανδριαδάκη και Ντάρια Τουρόβνικ – NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος- NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

O γνωστός και ως «Μισθοφόρος» Κώστας Αναγνωστόπουλος με την Ελισάβετ Δοβλιατίδου και τον σύντροφό της- NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιάννης Σπαλιάρας- NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

 Ο Στέλιος Χανταμπάκης με τη σύζυγό του και «βετεράνο» του Nomads, Όλγα Πηλιάκη και την Ελισάβετ Δοβλιατίδου- NDP Photo Agency

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Acun Media η εταιρεία παραγωγής του Survivor έστειλε εξώδικο στον ANT1 υποστηρίζοντας ότι το Nomads αντιγράφει το δικό τους τηλεοπτικό προϊόν σε σημεία όπως είναι οι ομάδες κ.α. Ωστόσο αυτό που αναφέρεται από στελέχη του ΑΝΤ1 είναι πως οι παίκτες που μπαίνουν στα συγκεκριμένα παιχνίδια επιβίωσης δεν έχουν καμία νομική ή άλλου είδους δέσμευση ώστε να μην συμμετάσχουν σε κάποιο άλλο. 

Καλή τους επιτυχία λοιπόν!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency