NOMADS

Nomads: Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μπήκε στο παιχνίδι. Οι 5 πιο αναπάντεχες συμμετοχές σε ελληνικά realities

NDP Photo Agency

Από τότε που ξεκίνησαν τα realities με τη συμμετοχή επωνύμων συμβαίνουν και κάποια ιδιαίτερα πράγματα. Δεν περιμένεις από όλους να δηλώσουν υποψηφιότητα και να απαρνηθούν τις ανέσεις τους. Η επιβίωση είναι δύσκολή. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς ετοίμασε το δισάκι του και φεύγει για το Nomads. Τι έχουν να δουν τα μάτια μας.

«Γυμνός δίπλα στη θάλασσα με μία πετονιά στο χέρι. Οι άλλοι να παίζουν παιχνίδια κι εγώ να τραβάω τα ψάρια έξω. Νομίζω αυτό είναι καταπληκτικό. Δεν υπάρχει λόγος να αντέξω χωρίς φαγητό. Πάντα βρίσκω ένα τρόπο. Υπάρχουν και οι συμπαίκτες κάποιον θα φάμε.» Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι πανέτοιμος να βάλει μαγιό και να πάει Μαδαγασκάρη. Η συνέχεια είναι άγνωστη.

 

Οι πιο αναπάντεχες συμμετοχές

 

Η Φάρμα των Επωνύμων έκανε πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου 2003 στο Mega. Παρουσιαστής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το top5 των αναπάντεχων συμμετοχών θα μπορούσε να βγει αποκλειστικά από αυτό και μόνο το reality αλλά για να μη μείνουν παραπονεμένα τα άλλα, περιοριστήκαμε στις δύο συμμετοχές. Για την ιστορία: Νίκος Σούλης, Πωλίνα, Στέλλα Γεωργιάδου, Στέλλα Καπεζάνου, Στάθης Αγγελόπουλος, Χρήστος Παπαδόπουλος και Σπύρος Φωκάς πήραν μέρος.

 

To Τhe Wall ήταν μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του ΑΝΤ1 που όμως μας χάρισε συμμετοχές όπως αυτή της Ρούλας Βροχοπούλου (μπουρίμ γλυκούλι), του Κλεάνθη αλλά και της Γωγώς Γαρυφάλλλου. Όταν το Γωγουλίνι περνούσε τον wall και βρισκόταν στο ξέφωτο τότε άρχιζαν τα δύσκολα.

 

Οι κύκλοι του Dancing with the Stars πολλοί αλλά η Βάσια Τριφύλλη μόνο μία. Στον τρίτο μπορεί να μην ακούσαμε πως οι φιλίες δε χαλάνε για τα κόμματα, ούτε ότι επήγε και βοήθησε αλλά την είδαμε να σπάει γοφό και να χορεύει τσα τσα. Πάντως, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι φιλίες δε χαλάνε για τα κόμματα.

 

Και ολοκληρώνουμε με τον πρώτο κύκλο του Nomads και την Χριστίνα Κολέτσα που εμπιστεύτηκε την αίσθηση, την έκτη αίσθηση και άφησες τις πίστες και βρέθηκε στις Φιλιππίνες.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency