NOMADS

Nomads Μαδαγασκάρη: Το κινητό που βρέθηκε, οι ποινές και το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Αλεξανδράκη

Με αποκαλύψεις ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη. «Κρατάω ένα κινητό. Δύο παίκτες αποπειράθηκαν να κάνουν χρήση κινητού τηλεφώνου. Θέλω οι δυο παίκτες, είναι ένας από κάθε ομάδα, να κάνουν ένα βήμα μπροστά» είπε ο Σάββας Πούμπουρας και ακολουθώντας τις οδηγίες του η Τόνια Σολανάκη των Λεμούριων και ο Μάριος Ακριβόπουλος των Κροκοδείλων βγήκαν μπροστά παραδεχόμενοι έτσι την παράβασή τους δημόσια.

Οι δυο τους, αλλά και όλοι οι συμπαίκτες τους άκουσαν στην συνέχεια τις ποινές που ορίστηκαν για την παράβαση των κανόνων. Οι ομάδες των Κροκόδειλων και των Λεμούριων άκουσαν πώς οι προμήθειές τους θα μειωθούν στο μισό, ενώ η Τόνια και ο Μάριος βρέθηκαν αυτόματα στην θέση των δύο εκ των τριών μονομάχων της εβδομάδας. Παράλληλα ανακοινώθηκε από τον Σάββα Πούμπουρα ότι η αποχώρησή θα είναι διπλή την ερχόμενη Κυριακή.

Κι αν νόμιζες ότι οι έντονες στιγμές ολοκληρώθηκαν εκεί, γελάστηκες γιατί η ένταση που σημειώθηκε στην ομάδα των Κροκοδείλων στο αγώνισμα Επικράτειας ήταν κάτι που δεν είχες ξαναδει ως τώρα στο Nomads Μαδαγασκάρη. Τη στιγμή που έπαιζε ο Μάριος Ακριβόπουλος, στην αρχή σχεδόν του αγώνα ο Δημήτρης Κουκουρίκης έλεγε στους συμπαίκτες του να κάνουν ησυχία ώστε μόνο εκείνος να δίνει οδηγίες. Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Κουκουρίκης φάνηκε να κινείται προς την Δήμητρα Αλεξανδράκη και να τη σκουντά έντονα στην πλάτη για να της πει να μην μιλάει και κάπου εκεί έγινε ο χαμός.

 

«Μη με ξανακουμπήσεις» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη εκείνη την ώρα, φανερά ενοχλημένη και μόλις το αγώνισμα ολοκληρώθηκε ειπώθηκαν ακόμα πιο βαριά λόγια. «Μου έκανες μία μπαμ στην πλάτη», είπε εκείνη κι εκείνος απάντησε: «Δεν σε ακούμπησα, έκανα έτσι για να σταματήσεις». «Όχι. Μη με ξανακουμπήσεις. Τα νταηλίκια σου αλλού» είπε η Δήμητρα και ο συμπαίκτης της απάντησε «Δεν θέλω να ξανακούσω τη φωνή σου». «Ναι, κάνε τη δουλειά σου αγόρι μου, μη μου μιλάς. Εκεί που σε παίρνει όχι σε εμένα».

«Δημιουργείς θέμα από το πουθενά ρε Δήμητρα. Δεν σε ακούμπησα περίεργα, σε ακούμπησα για να ηρεμήσεις», κατέληξε ο Δημήτρης Κουκουρίκης. Το αγώνισμα εντέλει έληξε με νίκη των Λεμούριων.

Στο σημερινό επεισόδιο το θέμα θα επανέλθει στην ομάδα, όπως φάνηκε στα πλάνα που προβλήθηκαν στο Πρωινό όμως ενώ αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Δημήτρης Κουκουρίκης ζήτησαν συγγνώμη ο ένας στον άλλο, φαίνεται πώς το πρόβλημα μεταξύ τους δεν έχει ξεπεραστεί.