NOMADS

Nomads Μαδαγασκάρη: Οι νέοι παίκτες και η ατάκα της Φαίης Σκορδά

Η Κάτια Τσόβγκαν, αθλήτρια του Muay Thai και ο Ελληνοαυστραλός μουσικός Άλεξ Καββαδίας είναι οι δύο νέοι παίκτες που ανακοινώθηκαν για το Nomads Μαδαγασκάρη.

Όπως κάθε εβδομάδα, μέχρι την πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου, οι παίκτες που θα πάρουν μέρος και θα αφήσουν τις ανέσεις τους για τη Μαδαγασκάρη παρουσιάζονται στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Αν κερδίσω σίγουρα τη νίκη την αφιερώνω στην πάρτη μου. Εγώ πεινάω, εγώ θα σκοτωθώ, θα γουργουρίζει η κοιλιά μου, θα χάσω τα κιλά. Πρώτα σε εμένα και μετά στους γονείς μου. Μετά θα κάνω ένα τζέρτζελο με τους φίλους μου, θα ψήσουμε κάτι αρνιά. Χαμός θα γίνει» είπε η Κάτια στο βίντεο της παρουσίασής της.

Ενώ ο Άλεξ ανέφερε: «Αυτό που σκέφτομαι περισσότερο για το Nomads είναι η τουαλέτα. Πού θα κάνουμε το νούμερο 2; Το Nomads είναι περισσότερο για την εμπειρία και είμαι και για τα λεφτά, να μην το κρύψω.

Αμέσως μετά την παρουσίαση η Φαίη Σκορδά θέλησε να αφήσει το δικό της σχόλιο: «Εγώ πιστεύω από όλους αυτούς που είδαμε στο Πρωινό έως και σήμερα ούτε μία μέρα δεν κάνουν στην Μαδαγασκάρη».

Μένει να δούμε ποιος θα αντέξει μέχρι τέλους.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/nomadsant1