NOMADS

Nomads Μαδαγασκάρη: Οι εντάσεις και οι κόντρες των παικτών μόλις ξεκίνησαν

Μόλις μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της περιπέτειας επιβίωσης του ΑΝΤ1 και οι παίκτες του Nomads Μαδαγασκάρη ξεκινούν να βγάζουν τα μαχαίρια τους. Η ένταση ξεσπά στο αποψινό επεισόδιο ανάμεσα στους Λεμούριους και τους Κροκόδειλους με τους πρώτους να κατηγορούν τους δεύτερους ότι έπαιξαν «βρώμικα» στο αγώνισμα της Επικράτειας.

«Φάγαμε πολύ ξύλο», «Αν είναι να σκοτωνόμαστε για να πάμε εμείς στη Σαβάνα και εσείς στο Νησί, ok», «Αυτό δεν είναι αθλητισμός», «Απαράδεκτοι είναι, όλα ήταν στα όρια του αντιαθλητικού» είναι οι φράσεις που ακούγονται να λένε οι παίκτες των Λεμούριων, στα πλάνα του αποψινού επεισοδίου που προβλήθηκαν στο Πρωινό. Ωστόσο τα σχόλια δεν φαίνεται να αγγίζουν ιδιαίτερα τους Κροκόδειλους που λίγο μετά φαίνεται να περνούν ευχάριστες ώρες μεταξύ τους. Οι Λεμούριοι από την άλλη εκτός από τα προβλήματα με τους ανταγωνιστές τους, αντιμετωπίζουν και έναν απειλητικό απρόσκλητο επισκέπτη: Ένα φίδι.

Στο αποψινό επεισόδιο περιλαμβάνεται το απαιτητικό αγώνισμα ασυλίας με την ομάδα που θα χάσει να επιλέγει τους δύο πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Δες παρακάτω και το επίσημο trailer.

2