NOMADS

Nomads Μαδαγασκάρη: Ο Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε τα ονόματα των 2 παρουσιαστών

ΑΝΤ1

Το όνομά του συζητιόταν έντονα μέσα στο καλοκαίρι για το τιμόνι της δεύτερης και ανανεωμένης σεζόν του Nomads από την εξωτική Μαδαγασκάρη. Ο ίδιος ο Σάββας Πούμπουρας είχε αποκαλύψει πως συζητά με τον ΑΝΤ1 και ότι θα ήθελε πολύ να βιώσει μια τέτοια εμπειρία. Έτσι, στο καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1, έδωσαν το πρωί της Πέμπτης την είδηση. «Μας επιτρέπεται πλέον να το ανακοινώσουμε ότι παρουσιαστής του Nomads Μαγαδασκάρη θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας»  ανέφερε ο παλαίμαχος πια του Nomads, Νίκος Αναδιώτης.

 

Ο Σάββας Πούμπουρας αναλαμβάνει το Nomads Μαδαγασκάρη

«Ο Σάββας θα είναι παρουσιαστής, αλλά τα παιχνίδια θα τα εξηγεί στο κοινό ο Γιώργος Λέτζας που θα κάνει και την περιγραφή του παιχνιδιού» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του «Καλοκαίρι Μαζί στις 10», επιβεβαιώνοντας και την δεύτερη πληροφορία που ήθελε τον ΑΝΤ1 να επιστρατεύει παραπάνω του ενός παρουσιαστές. Ο Γιώργος Λέτζας συνδέεται με το Nomads, καθώς είναι παλιός συνεργάτης και πολύ καλός φίλος με τον Γιώργο Μαυρίδη που συμμετείχε στην πρώτη σεζόν. Επιπλέον, ο παρουσιαστής αγαπά τα extreme sports και φαίνεται πως θα βρίσκεται στο στοιχείο του, περιγράφοντας και αναμεταδίδοντας τα παιχνίδια.

A post shared by George Lentzas (@george_lntz) on

 

Ο Γιώργος Λέτζας που γνωρίσαμε από το World Party και την εκπομπή «Στο Δρόμο» φτιάχνει βαλίτσες για Μαγαδασκάρη

«Αν δεν είχα πάει πέρσι, θα ήθελα να πάω φέτος. Είναι το μεγαλύτερο νησί στον πλανήτη» πρόσθεσε ο Νίκος Αναδιώτης που έδωσε μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις ριζικές αλλαγές στο παιχνίδι. Ο πρώην παίκτης του Nomads, αποκάλυψε λοιπόν πως φέτος και καθώς η ζώνη ώρας στο αφρικανικό νησί είναι κοινή με την Ελλάδα, το reality επιβίωσης θα προβάλει μια φορά την εβδομάδα, την διαδικασία αποχώρησης σε ζωντανή μετάδοση από την Μαγαδασκάρη. Ως εκ τούτου, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την δυνατότητα να ψηφίσει σε πραγματικό χρόνο τον παίκτη της προτίμησής τους.

Μάλιστα, η διαδικασία αποχώρησης, ακριβώς επειδή θα προβάλλεται live, δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατής να ψηφίζουν μέσω εφαρμογής στο κινητό, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι πιο μαζική και το κυριότερο, δωρεάν. Η τελευταία φορά που είδαμε κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση ήταν στο Rising Star, όπου οι τηλεθεατές έδιναν την ψήφο τους στους καλλιτέχνες προκειμένου να σηκωθεί ο τοίχος και να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

 

«Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά νομίζω πως το δεύτερο θα είναι πιο ωραίο» σχολίασε η Νικολέττα Ράλλη αφού άκουσε τα νέα για το παιχνίδι, με τον συμπαρουσιαστή της να ανταπαντά πως δεν θα άλλαζε με τίποτα την θέση του στο καλοκαιρινό πρωινό.

Οι ανακοινώσεις του Νίκου Αναδιώτη:

Η συνέχεια για το Nomads μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών. Μέχρι πρόσφατα σε επικοινωνία με τον σταθμό για μια θέση στην καλύβα της Μαγαδασκάρης βρίσκονταν ο Δημήτρης Βλάχος, ο τραγουδιστής Βαλάντης, το μοντέλο και ηθοποιός Γιώργος Καράβας, ο πρώην παίκτης του Big Brother Πρόδρομος Καθηνιώτης, η παρουσιάστρια Αννίτα Ναθαναήλ και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ψήφισε τον παρουσιαστή που προτιμάς: