NOMADS

Nomads Μαδαγασκάρη: Μόλις ανακοινώθηκαν οι δύο πρώτοι παίκτες

Ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας βρίσκονται ήδη στη Μαδαγασκάρη. Το τρέιλερ έχει γυριστεί, οι ομάδες αριθμητικά έχουν καθοριστεί, τα castings και οι συνεντεύξεις έχουν γίνει και μόλις ανακοινώθηκαν οι δύο πρώτοι παίκτες. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έδωσε τα δύο πρώτα ονόματα που θα πάρουν μέρος στο Nomads. Αννίτα Ναθαναήλ και Αλέξανδρος Σίαρς.

Η Αννίτα Ναναθαήλ είναι 50 ετών και παντρεμένη με τον πρώην πολίστα Κρις Χάμπερτ με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Αποφάσισε να ενδώσει στο Nomads γιατί είναι μία ιστορία που θα ήθελε να διηγείται στα εγγόνια της. 

Ο Αλέξανδρος Σίαρς είναι προπονητής ενδυνάμωσης και δυσικής κατάστασης και είναι 25 ετών. Η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Αμερικάνος. Όπως δηλώνει στο βίντεο της παρουσίασής του εκείνο που θα του λείψει περισσότερο είναι το φαγητό αφού λόγω επαγγέλματος λαμβάνει πολλές θερμίδες και πρωτεΐνη.

 

Οι ομάδες

Στο «Νomads-Μαδαγασκάρη» οι ομάδες θα είναι δύο: οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι. Αυτές οι δύο ομάδες θα μένουν σε δύο εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες. Η πρώτη ονομάζεται «Νησί» και εκεί οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή όλα αυτά θα λείπουν, έτσι θα εξελιχθεί σε εφιάλτη για όσους κληθούν να επιβιώσουν.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/nomadsant1