NOMADS

Nomads: Η τελική δεκάδα, οι αποχωρήσεις και η απόφαση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Οι δύο ομάδες του Nomads, οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι, ενώθηκαν σε μία ώστε να αντιμετωπίσουν τους Εισβολείς. Όπου Εισβολείς βάλε τους 8 παίκτες του Survivor που μπαίνουν εκτάκτως στο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είχαν επιλεγεί οι πέντε παίκτες και από τις δύο ομάδες που πήγαιναν απευθείας στους Επίλεκτους χωρίς να μπουν στη διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού.

Στην ομάδα βρίσκονταν ήδη οι αρχηγοί της εβδομάδας, ο Mike και ο Μάριος Ακριβόπουλος, αλλά και οι Μαριάννα Καμαρωτάκη και Δημήτρης Μαρμαράς, οι οποίοι ψηφίστηκαν μετά τις νίκες των Λεμούριων την Παρασκευή και το Σάββατο. Σε αυτούς τους τέσσερις, λοιπόν, ήρθε να προστεθεί και ο Γρηγόρης Μόργκαν μετά από ακόμα μία νίκη των Λεμούριων.

Η συνέχεια δόθηκε στο live επεισόδιο της Κυριακής όπου το τηλεοπτικό κοινό είχε τον τελευταίο λόγο. Οι πέντε παίκτες που πέρασαν στη δεκάδα ήταν οι εξής: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου και Χρήστος Βασιλόπουλος.

Οι παίκτες που αποχαιρέτισαν τη Μαδαγασκάρη ήταν οι: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Κοργιαλάς.

Βέβαια, κατά την ανακοίνωση του ονόματος της Δήμητρας Αλεξανδράκη έγινε η ανατροπή. Ευχαρίστησε το κοινό που την ψήφισε και ζήτησε συγγνώμη γιατί η απόφασή της είναι να μη συνεχίσει στο παιχνίδι γιατί της λείπει ο σύντροφός της. Ο Σάββας Πούμπουρας της ζήτησε να καθίσει στους Επίλεκτους και σκεφτεί αυτή της την απόφαση λίγο ακόμα.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/nomadsant1