NOMADS

Nomads: Η επιστροφή της Αλεξανδράκη, η αποχώρηση, το φίδι, τα tweets και η αλλαγή αλά Ντάνος

Instagram/nomadsant1

Τις πρώτες ημέρες της παρουσίας τους στο Nomads Μαδαγασκάρη συμπλήρωσαν συμμετέχοντας στο πρώτο live αποχώρησης της Κυριακής οι «Εισβολείς», δηλαδή οι βετεράνοι των παιχνιδιών επιβίωσης που μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor πήγαν στη Μαδαγασκάρη για να κατακτήσουν και το Nomads. Η ομάδα τους βέβαια δεν βγήκε αλώβητη από την διαδικασία καθώς αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει μία παίκτριά της. Η Μαριάννα Καλέργη και η Ντάρια Τουρόβνικ ήταν οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η ιστορία επανέλαβε τον εαυτό της και έτσι η Μαριάννα Καλέργη που ήταν απο τους πρώτους Διάσημους του Survivor που αποχώρησαν, ήταν και η πρώτη που αποχαιρέτησε τους Επίλεκτους και το Nomads Μαδαγασκάρη. «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ήταν πρώτη εβδομάδα, δεν είχαμε χρόνο, οπότε, δεν ξέρω, περίεργο συναίσθημα. Αλλά και πάλι είμαι χαρούμενη γιατί θα είναι μια δυνατή ομάδα πίσω. Θα τους βλέπω τρώγοντας πατατάκια. Στεναχωρήθηκα, αλλά εντάξει, δεν πειράζει. Θα τους βλέπω από την τηλεόραση», είπε η Μαριάννα Καλέργη πριν αποχωρήσει.

 

Λίγο νωρίτερα ο Σάββας Πούμπουρας είχε ανακοινώσει μία αλλαγή στην σύνθεση των δύο ομάδων του Nomads. Ο παρουσιαστής ζήτησε από τους «Επίλεκτους» να ψηφίσουν έναν παίκτη για να βρεθεί στην αντίπαλη ομάδα και από την ψηφοφορία ισοβάθμισαν οι Μάριος Ακριβόπουλος και Δημήτρης Μαρμαράς. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από τους «Εισβολείς» ως αρχηγός της ομάδας ανακοίνωσε ότι η ομάδα του αποφάσισε να εντάξει στους κόλπους της τον Δημήτρη Μαρμαρά, δηλαδή τον Dimar.

Αυτό ήταν και το πρώτο Live του Nomads μετά και την επιστροφή της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο νησί. Η ίδια είχε εξηγήσει στους συμπαίκτες της ότι μίλησε με τον σύντροφό της και ότι της είπε «ότι όλα είναι καλά, να συνεχίσω να είμαι στο παιχνίδι, να μην κάνω τρέλες. Ξέρει ότι τον αγαπάω πολύ και μου είπε ότι “κι εσύ ξέρεις ότι σε αγαπάω πάρα πολύ”», και κάπως έτσι αποφάσισε να επιστρέψει.

Μαζί με τις δύο ομάδες και τον Σάββα Πούμπουρα το «παρών» στο συμβούλιο έδωσε και ένας απρόσμενος επισκέπτης, ένα φίδι το οποίο κάνοντας την εμφάνισή του αναστάτωσε τους παίκτες. Ο Σάββας Πούμπουρας έσπευσε να τους πει ότι το φίδι δεν είναι δηλητηριώδες ενώ λίγο αργότερα απάντησε μέσω Twitter στα σχόλια χρηστών που αναρωτιούνταν πώς ξέρει να τα ξεχωρίζει αλλά και πόσο «τυχαίο» ήταν το γεγονός της εισβολής του φιδιού στον χώρο.

 

Το ίδιο μέσω κοινωνικής δικτύωσης είχε την τιμητική του, αφού τα σχόλια για το Nomads Μαδαγασκάρη ήταν πολλά. Όλα πέρασαν από το μικροσκόπιο των τηλεθεατών, οι ριγέ κάλτσες του Κώστα Αναγνωστόπουλου και το στυλ του που ταίριαζε με του Dimar, το μυστικό πίσω από τις αποχωρήσεις της Μαριάννας Καλέργη και από τα δύο realities επιβίωσης στα οποία συμμετείχε, η επιστροφή του Νάσου Παπαργυρόπουλου μετά τον τραυματισμό του σε αγώνισμα, η κόντρα της Acun Media με τον ΑΝΤ1 για την συμμετοχή των παικτών του Survivor στο Nomads, η εμμονή του Ορέστη Τσαγνκ με την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου που οι τηλεθεατές περιμένουν να εκδηλωθεί προς την Ελισάβετ Δοβλιατίδου λόγω συνωνυμίας αλλά και ο «ήσυχος» Στέλιος Χανταμπάκης για τον οποίο οι χρήστες του Twitter κονταροχτυπήθηκαν για άλλη μια φορά για το αν πρέπει να του συγχωρεθούν οι «αμαρτίες» του από το Survivor ή όχι. Ναι, μην απορείς, είναι γνωστή η δύναμη του Twitter να κρίνει, να καταδικάζει και να δίνει άφεση αμαρτιών.

 

 

 

 

 

 

 

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι οι «Εισβολείς» έχουν μονοπωλήσει για τα καλά το ενδιαφέρον του κοινού.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/nomadsant1