NOMADS

Nomads: Η απόλυτη ανατροπή, οι 3 αποχωρήσεις, η live πρόταση γάμου και η απάντηση

Οι τέσσερις μονομάχοι του Nomads Μαδαγασκάρη ήταν οι Τόνια Σολανάκη, Σίσσυ Ζουρνατζή, Δημήτρης Κοργιαλάς και Μάριος Ακριβόπουλος. Ο Μάριος ήταν αυτός που κέρδισε στα αγωνίσματα κι έτσι εξαιρέθηκε από την ψηφοφορία του κοινού. Οι παίκτες που θα έφευγαν θα ήταν δύο όμως η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής θέλει ακόμα έναν να αποχαιρετά τη Μαδαγασκάρη. Ο Νίκος Χουλιάρας έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του πρέπει να αποχωρήσει. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν αυτός που συνεχίζει στο παιχνίδι.

 

 

Η Σίσσυ Ζουρνατζή άκουσε τον Σάββα Πουμπούρα να ανακοινώνει πως είναι αυτή η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θέλησε να πάρει το λόγο. «Σάββα μου, μπορώ να έχω ένα λεπτό; Θέλω να κάνω πρόταση γάμου στο αγόρι μου», είπε η Σίσσυ και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο Χρήστος Γιάτσας, το αγόρι της Σίσσυς, μέσω Instagram έδωσε την απάντησή του μέσω ενός βίντεο. Τον βλέπουμε να φιλά την αγαπημένη του, σαν ένα δικό του ναι.

View this post on Instagram

@sissyzournatzi

A post shared by Xristos Giatsas(B)® (@titosss_official) on

 

Αλλάζουν τα δεδομένα – Έρχεται η ένωση

«Την επόμενη Κυριακή εδώ στη live αρένα θα γίνει η ένωση των ομάδων. Ακούστε με προσεκτικά, θα δημιουργηθεί μια ομάδα, η οποία θα αποτελείται από δέκα παίκτες. Οι δέκα από εσάς, οι δέκα επίλεκτοι, οι δέκα καλύτεροι, και όχι μόνο ως προς τη δύναμη, την αθλητικότητα, έχουν να κάνουν με το ψυχικό σθένος, συγκροτημένες προσωπικότητες, αυτοί που λειτουργούν καλύτερα στο απρόβλεπτο, που διαχειρίζονται άμεσα καταστάσεις. Μόνο οι καλύτεροι θα έχουν πιθανότητες να παίξουν μέχρι το τέλος, που το τέλος είναι τα Χριστούγεννα. Τότε θα ολοκληρωθεί το Nomads και τότε θα δούμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής γιατί θα είναι μόνο ένας.

Για τους υπόλοιπους το Nomads θα τελειώσει. Το σίγουρο είναι ότι οι δέκα που θα αποτελέσετε τον κορμό αυτής της ομάδας πρέπει να καταλάβετε ότι θα πρέπει να συνεργαστείτε αρμονικά για να αντιμετωπίσετε τις νέες προκλήσεις που έρχονται. Δεν έχετε ιδέα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Αν θέλετε να τα καταφέρετε πρέπει να συνεργαστείτε. Για το πώς θα γίνει αυτή η ένωση θα ενημερωθείτε μέσα στην εβδομάδα» είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/nomadsant1