NOMADS

Nomads: Εκτός Σπαλιάρας και Καμαρωτάκη. Η συγκίνηση του Χανταμπάκη

Την τελευταία live σύνδεση με τη Μαδαγασκάρη έκανε ο Σάββας Πούμπουρας το βράδυ της Κυριακής (16/12) αφού το Nomads έφτασε στην τελική ευθεία. Ο Σάββας Πούμπουρας ενημέρωσε πως θα κυλήσουν οι μέρες μέχρι την ανάδειξη του μεγάλου νικητή: «Στο Nomads ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από τα αγωνίσματα. Την επόμενη βδομάδα την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνουν οι τρεις προημιτελικοί. Ένας νικητής θα υπάρχει κάθε μέρα. Οι τρεις θα περάσουν στους ημιτελικούς κι από τους υπόλοιπους πέντε, ένας μόνο θα καταφέρει να περάσει με τη δεύτερη ευκαιρία που θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία του κοινού».

Ο Γρηγόρης Μόργκαν ήταν ένας από τους τρεις που πέρασε στην επόμενη φάση. Ο δεύτερος παίκτης που πέρασε ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και τρίτη πέρασε η Ντάρια Τουρόβνικ. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Μαριάννα Καμαρωτάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν τα κατάφεραν και τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Μαριάννα Καμαρωτάκη πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησαν από τη Μαδαγασκάρη. Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν αυτός που παρέμεινε και διεκδικεί μία θέση στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Στέλιος έδειξε την έκπληξή του καθώς δεν πίστευε πως θα βρισκόταν στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού.

«Δεν το περίμενα. Πίστευα ότι θα φύγω σήμερα. Ο κόσμος είναι ένα κομμάτι που έλειπε από τη ψυχολογία μου στο παιχνίδι, όσο καλά κι αν πήγαινα στα αγωνίσματα. Νομίζω ότι τώρα ξεκινά για εμένα το Nomads γιατί παίρνω μαζί μου μία βοήθεια μεγάλη που μέσα στο μυαλό μου με άγχωνε και δεν το περίμενα. Είμαι πολύ αγχωμένος γιατί πρέπει αυτό να το ανταποδώσω και δεν ξέρω πώς αυτό μπορεί να γίνει, ειδικά αυτή τη στιγμή που δεν το περίμενα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο και τους ευχαριστώ όλους. Όχι μόνο εκείνους που με ψήφισαν αλλά κι εκείνους που ψήφισαν τα παιδιά που ήταν δίπλα μου. Εγώ είμαι εδώ και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να προσπαθώ για όλους» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης απευθυνόμενος στο κοινό μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/nomadsant1/