NOMADS

Nomads: Αποχώρηση με εντάσεις για τους Λεμούριους και την Τόνια Σολανάκη που πήρε την εκδίκησή της

Instagram/Nomadsgr

Τονια VS Λεμούριων θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του χθεσινού επεισοδίου του Nomads Μαδαγασκάρη, καθώς οι καυγάδες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των συμπαικτών. Η Τόνια Σολανάκη ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Τραϊάνα Ανανία. Παρά τα παράπονα των συμπαικτών της για την συμπεριφορά της, η Τόνια παρέμεινε στο παιχνίδι καθώς το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει η ηθοποιός.

«Δεν είμαι ακριβώς στεναχωρημένη γιατί πιστεύω πως ότι γίνεται, γίνεται για κάποιο καλό λόγο, είτε για το δικό μου καλό, είτε για το συνολικό καλό της ομάδας. Πέρασα δύσκολα, με πολύ ωραίες στιγμές και πολύ ωραίες επαφές, που πιστεύω ότι θα κρατήσω και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί ο κάθε άνθρωπος που με έχει δυσκολέψει στη ζωή μου μου έχει μάθει κάτι» είπε η Τραϊάνα Ανανία πριν αποχωρήσει και η Τόνια Σολανάκη πήρε τη θέση της ξανά ανάμεσα στους παίκτες των Λεμουρίων που προηγουμένως δεν είχαν πει και τα καλύτερα για τη συμπεριφορά της.

 

Η Τόνια Σολανάκη είχε δει το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον της και θέλησε στο Live του Nomads Μαδαγασκάρη να πάρει θέση. Η Τόνια αρχικά σημείωσε ότι ενώ είχε ρωτήσει τους συμπαίκτες της έναν έναν αν έχουν κάτι προσωπικό μαζί της, εκείνοι της είπαν πώς «όχι, αλλά κάτι υπάρχει». Στη συνέχεια κατηγόρησε τη Μαριάννα Καμαρωτάκη ότι έχει επηρεάσει συμπαίκτες τους εναντίον της. «Τρελή δεν είμαι και τρελή δεν θα με κάνει ούτε η Μαριάννα, ούτε καμία Μαριάννα» είπε η Τόνια και σημείωσε ότι άλλα λέγονται μπροστά στις κάμερες κι άλλα πίσω από αυτές. Η παίκτρια επέμεινε πώς η διαφορετική στάση της Μαριάννας προς το πρόσωπό της ξεκίνησε ήδη από την περίοδο της προσαρμογής τους όταν οι δύο γυναίκες μοιράζονταν έναν χώρο μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Κι ενώ πίστευε πώς τα είχαν βρει τα πράγματα άλλαξαν και πάλι.

«Μας έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό. Έχει έναν δικό της τρόπο σκέψης, τα βλέπει από τη δική της πλευρά τα πράγματα. Ακόμα και στο ξενοδοχείο που είπε δεν νομίζω ότι υπήρξε ούτε μια φορά που να μην της είπα καλημέρα ούτε να μην της απηύθυνα το λόγο, ίσα ίσα το αντίθετο συνέβη όταν για κάτι που με ρώτησε της είπα ότι δεν είναι ωραίο, νομίζοντας ότι θέλει να βγάλει φωτογραφία με μαγιό ενώ εκείνη με ρωτούσε για μία άσκηση αν τη κάνει καλά. Μου είπε η Αννίτα τι την πείραξε, κι ότι έχει περάσει δύσκολα και το καταλαβαίνω και πήγα και την πήρα αγκαλιά και της είπα ότι είμαι δίπλα της ό,τι χρειαστεί» είπε η Μαριάννα και περιέγραψε τα γεγονότα εντελώς διαφορετικά από τη δική της οπτική γωνία. Όλοι οι Λεμούριοι υπερασπίστηκαν την Μαριάννα, ενώ και οι Κροκόδειλοι τοποθετήθηκαν στο θέμα, με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να μιλά επίσης για τις πρώτες ημέρες της προσαρμογής που είχε μοιραστεί με τη Μαριάννα, την Τόνια και την Αννίτα Ναθαναήλ. «Δεν υπήρχε άσχημο κλίμα και το ξέρεις αυτό» της είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Κροκοδείλων.

Αυτός που σίγουρα εξοργίστηκε από όσα άκουσε ήταν ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Η ζεν φιγούρα του Nomads Μαδαγασκάρη πήρε το λόγο και είπε: «Πότε μας είδες – όλα τα παιδιά – να είμαστε διαφορετικοί όταν δεν είναι οι κάμερες εκεί και όταν είναι; Το μόνο άνθρωπο που έχω δει εγώ να είναι διαφορετικός, είσαι εσύ! Ίσως μας έχει κουράσει πολύ αυτό το θέμα, ειδικά εμένα. Η συμπεριφορά αυτή που σκάνε οι κάμερες και ξαφνικά έχω στην πλάτη μου κάποιον από πίσω γιατί ήρθε η κάμερα. Κανέναν άλλον δεν τον ενδιαφέρει. Εκεί που είναι εκεί κάθεται, τις ίδιες κουβέντες λέμε. Έχω δει πολλά τέτοια πράγματα και δεν μίλαγα. Σε κανέναν δεν έχω μιλήσει για αυτά τα πράγματα, αλλά τα βλέπω. Και ξέρεις πολύ καλά πως ότι συμβαίνει από ανθρώπους που θέλουν να πιαστούν από τέτοιες φάσεις τις ξέρω καλά. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο». Η Τόνια του είπε ότι έκανε λάθος, εκείνος επέμεινε ως όχι.

Παρ’ όλα αυτά η Τόνια παρέμεινε. Καμία ανακούφιση για τους Λεμούριους.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Nomadsgr