NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Οι πρώτοι τριγμοί στην “τριάδα”, Μέγκι εναντίον Εύης και τα αρνητικά σχόλια για την Ξανθή

Instagram/gntmgr

Η μάχη των μοντέλων των Greece's Next Top Model για την πρώτη θέση συνεχίζεται ακάθεκτη και καθώς περνά ο καιρός οι υποψήφιες δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τις δοκιμασίες και τις φυσικές δυσκολίες αυτών για να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία, αλλά και την καθημερινή τριβή μεταξύ τους. Ήδη τα κορίτσια έχουν λάβει άτυπα ρόλους της «καλής», της «κακής», της «γκρινιάρας» κ.α. μέσα στο σπίτι. Και οι ρόλοι των επίσημων σχολιαστών των υπολοίπων έχουν διανεμηθεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο στην «τριάδα της φωτιάς» του GNTM, την Μικαέλλα Φωτιάδη, την Εύη Ιωαννίδου και την Μέγκι Ndrio. Αλλά από χθες η τριάδα κινδυνεύει να γίνει δυάδα.

Η Μέγκι Ndrio εξέφρασε πρώτη φορά on camera τα παράπονά της για την φίλη της, Εύη Ιωαννίδου. Η Μέγκι θεωρεί ότι η Εύη είναι ακόμα υπό τεστ σε ό,τι αφορά τη φιλία τους και το ξεκαθάρισε τόσο μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής όσο και στην κοινή τους φίλη Μικαέλλα. «Λίγο με έχει απογοητεύσει τελευταία η Εύη. Βέβαια το έχουμε συζητήσει κιόλας, αλλά δεν πάει έτσι. Όταν θα τα πηγαίνει καλά θα είναι χαρούμενη και όλα θα πάνε καλά και κάθε φορά που δεν θα τα πηγαίνει καλά θα μας πιέσει ψυχολογικά. Ελπίζω να κατάλαβε. Αλλά το θέμα είναι πως κάποια θέματα δεν γίνεται να τα συζητάς συνέχεια, πρέπει και από μόνη της να κάνει κάποια πράγματα χωρίς να της τα λέω εγώ. Για μένα είναι λίγες και καλές οι ευκαιρίες. Ειδικά από φιλία απαιτώ κάποια πράγματα», τόνισε η Μέγκι μιλώντας στην Μικαέλλα.

Αργότερα η ίδια σχολίασε το ίδιο θέμα λέγοντας: «Με έχει απογοητεύσει λίγο η Εύη με την συμπεριφορά της. Βέβαια εξέφρασα τα παράπονα μου στην ίδια και έχουμε λύσει πάνω κάτω τις παρεξηγήσεις μας, αλλά πάντα κρατάω μια επιφύλαξη και θέλω να δω πως θα πάει. Αν δω ότι εξακολουθεί να έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι μου, απλά θα πάρει πίσω την ίδια συμπεριφορά από εμένα. Ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Είναι ακόμα υπό τεστ η Εύη. Δεν μου έχει αποδείξει ότι είναι 100% φίλη. Έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι το βλέπει αυτό ως ένα παιχνίδι και δεν έχει ξεχωρίσει τα άτομα που έχει δίπλα της ως πραγματικές φίλες. Ενώ για τη Μικαέλλα το πιστεύω ότι είναι 100% φίλη μου και ότι δεν θα μου έκανε ποτέ κάποια περίεργη συμπεριφορά πίσω από την πλάτη μου».

 

Μετά τη δοκιμασία βέβαια και την κρίση των κοριτσιών από τους Βίκυ Καγιά, Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Άγγελο Μπράτη, η Μέγκι επέστρεψε κοντά και στις δύο φίλες της, και στις συνήθειές της αφού σχολίασε την Ξανθή Τζερεφού, το plus size μοντέλο του GNTM για την οποία σημείωσε ότι θεωρεί πώς «της χαϊδεύουν τα αυτιά». Η Μέγκι είχε δεχθεί αρνητικά σχόλια από την επιτροπή και αυτό που την έκανε πυρ και μανία ήταν η φράση «αυτή τη φορά ήσουν τυχερή» που της είπε η Βίκυ Καγιά όταν της έδωσε τη φωτογραφία της για να παραμείνει στο παιχνίδι. Η Μέγκι που είχε χρειαστεί να παραμείνει σε ύψος 20 μέτρων κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για αρκετή ώρα λόγω τεχνικού προβλήματος, ξέσπασε μετά το τέλος της διαδικασίας και όσα ακούστηκαν εναντίον της συμπαίκτριάς της που άκουσε καλά λόγια από την κριτική επιτροπή, μια θλίψη την προκαλούν.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/gntmgr