NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Οι λεπτομέρειες του τελικού και η μεγάλη ανατροπή

Μπορεί το διαδίκτυο να έχει γεμίσει με spoiler που αναφέρουν το όνομα της Εβελίνας ως τη μεγάλη νικήτρια του GNTM, αλλά δεν φαίνεται να ισχύουν αφού το αποτέλεσμα του αποψινού τελικού δεν έχει κριθεί ακόμα οριστικά και θα μεταδοθεί Live όπως ανέφερε στη Φωλιά των Κου Κου η Κατερίνα Καραβάτου.

Η δοκιμασία των τριών φιναλίστ, Εβελίνας Σκίτσκο, Μαριάννας Παινέση και Ειρήνης Καζαριάν θα είναι τριπλή και θα αποτελείται  από ένα οικογενειακό δείπνο στο οποίο θα συμμετέχουν οι συγγενείς των τριών κοριτσιών, η δεύτερη θα είναι ένα πάρτι με φίλους στο οποίο τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν με 10 άνδρες μοντέλα, ενώ το concept της τρίτης θα είναι μια prive βραδιά με το αγόρι τους. Στον ρόλο του φωτογράφου θα δούμε τον Δημήτρη Σκουλό, ενώ κατά τη διάρκεια του τελικού θα δούμε και όλες τις πρώην υποψήφιες να επιστρέφουν για τελευταία φορά στο πλατό.

 

Οι ανατροπές δεν σταματούν στο γεγονός ότι το αποτέλεσμα, δηλαδή περίπου το τελευταίο μισάωρο του αποψινού τελικού θα μεταδίδεται live, αλλά στο ότι εκτός από την γνωστή κριτική επιτροπή που αποτελείται από τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάννα Παπαγεωργίου, θα υπάρχει και ένας πέμπτος κριτής. Αυτός σύμφωνα με την παρουσιάστρια της Φωλιάς των Κου Κου θα είναι το κοινό, το οποίο θα μπορεί να ψηφίζει από το σπίτι επιλέγοντας ποια από τις τρεις υποψήφιες προτιμά ως το Next Top Model της Ελλάδας.

«Θα είναι μία φαντασμαγορική βραδιά. Το αποτέλεσμα θα είναι live! Μία θα είναι η νικήτρια αλλά θέλω να πω κάτι που έχει ενδιαφέρον, εσείς που παρακολουθείτε το Next Top Model, θα είστε κριτής και εσείς θα δώσετε το τελικό αποτέλεσμα… Θα μπορείτε να ψηφίστε ποια θέλετε να είναι η νικήτρια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο τελικός θα μεταδοθεί απόψε στις 21.00 από τη συχνότητα του Star.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr