NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Οι 23 υποψήφιες που μπήκαν στο σπίτι και τα απρόοπτα στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Instagram/gntmgr

Η λέξη «προσωπικότητα» ήταν αυτή που πρέπει να άκουσαν συχνότερα οι τηλεθεατές στο επεισόδιο του Greece's Next Top Model που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Οκτωβρίου. Οι 70 κοπέλες που μπήκαν αρχικά στο bootcamp πέρασαν δύο δοκιμασίες, μία φωτογράφιση από τον Bill Georgousis και μία επίδειξη μόδας για τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός έπρεπε να επιλέξουν τις 23 κοπέλες που θα έπαιρναν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του GNTM και στις κρίσεις τους η προσωπικότητα των κοριτσιών που είχαν απέναντί τους έπαιξε μεγάλο ρόλο.

Έτσι παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση για παράδειγμα, η Άννα κόπηκε γιατί κατά τον Άγγελο Μπράτη είχε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. «Η δουλειά σου είναι να αναδείξεις τα ρούχα, όχι για να τσακώνεσαι και να ενοχλείς στη διαδικασία. Δεν σου άρεσε το ρούχο σου, γκρίνιαζες, αλλά δεν είσαι εκεί για να διαλέξεις το ρούχο. Κάποιοι άλλοι είναι επαγγελματίες και ξέρουν καλύτερα από εσένα. Είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανες» είπε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπράτης.

 

Ο σχεδιαστής ήταν εκείνος που αρχικά έκοψε και την Έλενα, η οποία άνοιξε την επίδειξη του Βασίλη Ζούλια καθώς όπως είπε: «Δεν ξεχωρίζεις. Είσαι απλώς ένα ωραίο κορίτσι. Εγώ θέλω ένα κορίτσι που να ξεχωρίζει και να με κάνει να τη θυμάμαι για πάντα». Το κορίτσι έφυγε αλλά στη συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης άλλαξε την απόφασή του γιατί όπως σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ένα κορίτσι που θυμάμαι» και της έδωσε μαζί με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή την ευκαιρία που περίμενε.

 

Εκτός από εκείνη αυτά είναι τα υπόλοιπα κορίτσια μπήκαν στο σπίτι του GNTM:

Αγάπη

View this post on Instagram

sʞʎ ıs ɐ lıɯıʇ

A post shared by (@agaparaa) on

Αντζελίνα Γεωργίου

 

Βασιλική Καρρά

 

Ιωάννα Σαρρή

 

Εύη Ιωαννίδου

 

Ξανθή Τζερεφού

 

Γαρυφαλλιά Καλιφώνη

 

Μικαέλα Φωτιάδη

 

Κατερίνα Βισέρη

 

Εβελίνα Σκίτσκο

 

Τζίνα Χανιωτάκη

 

Άννα Αμανατίδου

 

Ειρήνη Ερμίδου

Μέγκυ Ανδρέου

 

Μαριάννα Παινέση

 

Έλντα Λάσκα

 

Χριστιάνα Σκούρα

 

Σοφία Ζαχαριάδου

 

Άννα Τσακουρίδου

 

Ειρήνη Στεριανού

Ιωάννα Δεσύλλα

 

Ροζάνα Κουτσούκου

 

Για κάποιες δεν έλειψαν τα σχόλια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, όπως για την Μέγκυ Ανδρέου για την οποία κομμένη συνυποψήφια της σημείωσε: «Δεν το πιστεύω ότι την πέρασαν αυτή. Έχει σώμα, αλλά δεν έχει προσωπικότητα» (να την πάλι η προσωπικότητα), αλλά και για την Χριστιάνα Σκούρα που τόσο η Μικαέλα Φωτιάδη όσο και η Εύη Ιωαννίδου σχολίασαν το ξανά το “ψέμα” σχετικά με την εμπειρία της στην πασαρέλα. Κι όπως κατάλαβες μάλλον από όλα αυτά, η συμβίωση των 20 κοριτσιών προβλέπεται εκρηκτική.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr