NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η τελική τριάδα και η τηλεθέαση του ημιτελικού

Instagram/gntmgr

Μετά από αρκετές εβδομάδες δοκιμασιών, φωτογραφίσεων, συμμαχιών και εντάσεων και πολλών πολλών δακρύων, ήρθε ο καιρός τα κορίτσια του Next Top Model να αποχωρήσουν σιγά σιγά από το σπίτι του Next Top Model. Ο τελικός του reality μοντέλων του Star θα μεταδοθεί απόψε (Τετάρτη 19/12/18) και οι τρεις υποψήφιες που απέμειναν μετά τον ημιτελικό θα διεκδικήσουν τον τίτλο του GNTM.

Aυτή που αποχώρησε μετά και την δοκιμασία του ημιτελικού ήταν η Άννα Αμανατίδου. Τουλάχιστον πρόλαβε πρώτα να «φάει» την Εύη Ιωαννίδου, ενώ τα τελευταία της 24ωρα στο σπίτι έλυσε και τις διαφορές της με την Εβελίνα Σκίτσκο, οι οποίες είχαν προκύψει καθώς η Άννα είχε μάθει ότι η Εβελίνα προσπαθούσε να αλλάξει γνώμη σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο για το άτομό της.

Η Εβελίνα μαζί με την Ειρήνη Καζαριάν και τη Μαριάννα Παινέση είναι τα τρία κορίτσια που πέρασαν στον τελικό και διεκδικούν απόψε τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας. Η αποχώρηση έγινε σε κλίμα συγκίνησης αλλά και γιορτής ταυτόχρονα, με τους κριτές να δηλώνουν υπερήφανοι για την εξέλιξη των τεσσάρων κοριτσιών.

 

Η τηλεθέαση

Το επιτυχημένο πρόγραμμα του STAR που από την αρχή σημείωνε σχετικά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, σημείωσε στον ημιτελικό τηλεθέαση 19,6% στο γενικό σύνολο και 26,2% στο δυναμικό κοινό. Λίγο μετά τις 23:00, την ώρα δηλαδή που ξεκίνησε η κρίση των υποψηφίων από την κριτική επιτροπή και μπαίναμε στην διαδικασία της αποχώρησης, τα  ποσοστά του ημιτελικού άγγιξαν και το 34,9% στις ηλικίες 18-54, δηλαδή στο δυναμικό κοινό.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr