NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η τελική δεκάδα, το μήνυμα της Στεριανού και το σχόλιο της Ερμίδου για τα ψεύτικα στήθη

Instagram/gntmgr

Μία φωτογράφηση που δυσκόλεψε τις περισσότερες παίκτριες του Greece's Next Top Model, οι οποίες έπρεπε να υποδυθούν τα εγκλωβισμένα εξωτικά πουλιά, διαμόρφωσε την τελική δεκάδα του reality μόδας του Star. Οι τρεις παίκτριες με τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Άννα Αμανατίδου, η Χριστιάνα Σκούρα και η Ιωάννα Σαρρή, με την τελευταία να αποχωρεί από το σπίτι και το παιχνίδι.

 

Οι παίκτριες που παραμένουν για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model είναι η Άννα Αμανατίδου, η Άννα Τσακουρίδου, η Εβελίνα Σκίτσκο, η Ειρήνη Ερμίδου, η Ειρήνη Καζαριάν, η Εύη Ιωαννίδου, η Μαριάννα Παινέση, η φωτογραφία της οποίας κρίθηκε και καλύτερη της δοκιμασίας, η Μικαέλα Φωτιάδη, η Ξανθή Τζερεφού και η Χριστιάννα Σκούρα.

Δεν πρόλαβε, λοιπόν, να αναδειχθεί η νέα «τριάδα» του παιχνιδιού, δηλαδή η Εβελίνα, η Χριστιάννα και Ιωάννα και άρχισε να αποδεκατίζεται όπως και η «τριάδα της φωτιάς» των Μέγκι, Μικαέλα και Εύη. Ωστόσο, πριν διαλυθούν σχολίασαν την τελευταία αποχώρηση της Ειρήνης Στεριανού και το μήνυμα που άφησε εκείνη για τις φίλες της, «Σας αγαπώ κορίτσια. Να σκίσετε, μην αφήσετε την αδικία να κερδίσει» έγραψε η Ειρήνη Στεριανού στον καθρέφτη που χρησιμοποιούν όλες οι παίκτριες.

«Μήπως επειδή στενοχωρήθηκε που έφυγε, υπερέβαλε λίγο σε αυτό που έγραψε; Γιατί όσα κορίτσια έχουν φύγει γράφουν τα τυπικά» είπε η Χριστιάνα Σκούρα. «Ναι αλλά το να γράφεις μην αφήσετε την αδικία να νικήσει, και να είναι άδικο να νικήσει κάποια άλλη εκτός από τις φίλες σου είναι λίγο…», συμπλήρωσε η Εβελίνα και η Ιωάννα αναρωτήθηκε: «Και με τι κριτήριο το κρίνεις». «Όχι με αντικειμενικό σίγουρα», κατέληξε η Χριστιάννα.

 

«Μόλις είδα το μήνυμα δεν ήξερα αν έπρεπε να παρεξηγηθώ ή όχι, γιατί δεν ξέρω αν το έκανε για κακό σκοπό ή όχι. Απλά αφήνεις στον άλλο μια υποψία ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι το οποίο δεν γνωρίζει» είπε στην συνέχεια η Εβελίνα στην κάμερα της παραγωγής.

Στο μήνυμα της Ειρήνης Στεριανού αναφέρθηκε εμμέσως η Χριστιάννα Σκούρα μιλώντας με την Ειρήνη Ερμίδου για να ακούσει ένα απίστευτο σχόλιο εκ μέρους της. «Θα μου προσέχεις το Εβελινάκι και την Ιωάννα; Θα πολεμήσεις την αδικία εδώ μέσα; Μην αφήσεις το άδικο να κερδίσει σε παρακαλώ» είπε γελώντας η Χριστιάννα και η Ειρήνη Ερμίδου γελώντας κι αυτή απάντησε «Είπε με τα ψεύτικα βυζιά…». Και στιγμιαία το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη της.

Κεντρική σελίδα: Instagram/gntmgr