NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η συγκινητική αποχώρηση της Ροζάνας και οι αποκαλύψεις για bullying κατά της Ξανθής

Σειρά στις αποστολές φωτογράφησης για τα μοντέλα του Greece's Next Top Model είχε μια πλωτή πασαρέλα, ένα ακόμα απαιτητικό concept στο οποίο η πλειοψηφία των κοριτσιών είχε μέτριες επιδόσεις. Ως πιο αδύναμοι κρίκοι από τους κριτές ψηφίστηκαν η Ροζάνα Κουτσούκου και η Ξανθή Τζερέφου, οι δύο κοκκινομάλλες του GNTM, οι οποίες αγκαλιασμένες άκουσαν το αποτέλεσμα από τη Βίκυ Καγιά. Τελικά αποχώρησε η Ροζάνα, η οποία είχε ήδη ξεσπάσει σε κλάματα.

«Με είχε αγκαλιά η Ξανθούλα και έλεγα από μέσα μου μη φύγει η Ξανθούλα, πρεσβεύει κάτι πάρα πολύ δυνατό. Έχει πάρα πολλά πράγματα να πει και να δείξει ακόμα και δεν ήθελα να φύγει», δήλωσε στη συνέχεια η Ροζάνα, η οποία αποχαιρέτησε θερμά τους κριτές και κατόπιν χάθηκε στην αγκαλιά των συμπαικτριών της, αρκετές από τις οποίες παραδέχτηκαν πως δεν περίμεναν ότι θα αποχωρούσε η «χαρά του σπιτιού». Μεταξύ αυτών, η Εύη και η Μικαέλλα.

Και μετά τα της αποχώρησης, το παρασκήνιο. Όπως είδαμε στο τελευταίο κομμάτι της εκπομπής, η Ξανθούλα ισχυρίστηκε πως κάποιες από τις συμπαίκτριες της της κάνουν bullying για τα κιλά της. «Γενικά εγώ δεν περνάω καλά στο σπίτι. Γιατί έχουν υπάρξει διάφορα σχόλια στο πρόσωπό μου για ότι δε θα έπρεπε να είμαι μέσα στο σπίτι. Η Μικαέλλα την ώρα του μακιγιάζ γυρνάει και μου κάνει «Ξανθούλα τι έφαγες σήμερα;» η Ερμίδου μου είπε «Ξανθή μην τρως τόσο, εντάξει κρίμα είναι, μοντέλο είσαι και θα παραξεχειλώσεις” και έπαθα το σοκ της ζωής μου. Με έκανε εκείνο το βράδυ να ανοίξει η μύτη μου. Τόσο».