NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η παίκτρια που αποχώρησε, τα τρία “στρατόπεδα” στο σπίτι και το “καλάμι” της Ερμίδου

Ως ενδυματολόγοι αλλά και ως μοντέλα κρίθηκαν οι υποψήφιες του Greece's Next Top Model στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης. Μιας και σύμφωνα με τους κριτές τα μοντέλα πρέπει να ξέρουν από στιλ, οι υποψήφιες βρέθηκαν σε γνωστό πολυκατάστημα και είχαν 15 λεπτά να ολοκληρώσουν το σύνολό τους. Μεγάλη χαμένη στο θέμα στιλ ήταν φανερά η Ειρήνη Στεριανού, προδιαγράφοντας το τέλος της διαδρομής της στο παιχνίδι.

Πράγματι, ανάμεσα στις Χριστιάννα Σκούρα, Ιωάννα Σαρρή και Ειρήνη Στεριανού που είχαν τις τρεις χειρότερες φωτογραφίες, η κριτική επιτροπή αποφάσισε να αποχωρήσει η δεύτερη. Η ίδια, όπως και αρκετές από τις συμπαίκτριές της που μίλησαν στην κάμερα της παραγωγής, βρήκαν άδικη την απόφαση.

«Περίμενα έστω τελευταία στιγμή να το εκτιμήσουν αυτό οι κριτές, ότι εγώ σε σχέση με άλλες κοπέλες που βγάζουν συνέχεια το ίδιο πρόσωπο στον φακό, έχω τσαλακωθεί» είπε δακρυσμένη η Ειρήνη Στεριανού, άποψη την οποία εξέφρασε και η Άννα Αμανατίδου που δήλωσε ότι δεν άξιζε να φύγει σήμερα. Άδικη χαρακτήρισε την αποχώρηση και η Μικαέλα Φωτιάδη.

Μια άλλη Ειρήνη, η Ειρήνη Ερμίδου σχολιάστηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου από συμπαίκτριές της όσο μιλούσαν στην κάμερα της παραγωγής. Πρώτη ξεσπάθωσε εναντίον της η Ξανθή Τζερεφού μετά τη δοκιμασία στην οποία η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί έβαλαν τα κορίτσια να ντυθούν κατάλληλα για να περάσουν ένα casting. Η Ειρήνη Ερμίδου σχολίασε όταν της ζητήθηκε για την Ειρήνη Στεριανού: «Δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει το σακάκι, το μπλουζάκι αυτό το έχω κι εγώ και το φοράω για πυτζάμα». Και η Ξανθή Τζερεφού σημείωσε: «Η Ειρήνη Ερμίδου έχει ξεκινήσει κι έχει μια περίεργη στάση. Ξαφνικά από το πουθενά έχει άποψη για όλα και δεν θεωρώ ότι αυτό είναι ειλικρίνεια. Θεωρώ ότι είναι αγένεια. Δεν πετάγεσαι να πεις σε μια κοπέλα ότι “το μπλουζάκι σου εγώ το φάω για πυτζάμα”. Είναι ξεκάθαρη κακία και θεωρώ ότι τώρα ξεκινάει και καλό θα ήταν να μάθει πρώτα και μετά να αρχίσει να μιλάει», είπε χαρακτηριστικά. «Έχω παρατηρήσει ότι η Ειρήνη Ερμίδου έχει ψωνιστεί λιγάκι με τα καλά λόγια που της λένε συνέχεια και δεν θα έπρεπε τόσο πολύ», σχολίασε η Ειρήνη Καζαριάν σε άλλο σημείο ενώ η Ειρήνη Στεριανού σημείωσε λίγο πριν την αποχώρηση: «Η Ειρήνη Ερμίδου έχει ανέβει λίγο στο καλάμι της με τα σχόλια που της κάνουν και είναι πολύ μικρή και το θεωρώ λίγο κακό που πρόλαβε. Έχει αλλάξει πολύ και η συμπεριφορά της στο σπίτι, είναι επιθετική με τα κορίτσια, δεν ξέρω αν θα μπορεί να φερθεί σαν επαγγελματίας σε ένα πρακτορείο έξω και να είναι η νικήτρια».

Την αλλαγή στο κλίμα στο σπίτι του GNTM την νιώθεις κι εσύ προφανώς. Από τη στιγμή που «έσπασε» η τριάδα της φωτιάς, άλλες παρέες αρχίζουν να δημιουργούνται. Η νέα τριάδα που αναδεικνύεται ως «δύναμη» στο σπίτι είναι αυτή των Εβελίνα Σκίτσκο, Χριστιάννας Σκούρα και Ιωάννας Σαρρή. Οι τρεις τους ενώ σχολίαζαν τα τεκταινόμενα και τις αλλαγές των ισορροπιών στο σπίτι πέταξαν «καρφιά» για την Άννα Αμανατίδου χαρακτηρίζοντάς την ενορχηστρωτή των τριών «στρατοπέδων» που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι. «Η Αμανατίδου τα κινεί τα νήματα. Νομίζω ότι από τότε που έφυγε η Ροζάννα ένιωσε μόνη, ίσως να έχει ξεκινήσει από τη Γαρυφαλλιά, είδε ότι δεν μπορεί να απορροφηθεί από εμάς γιατί δεν μας αρέσει καθόλου να κουτσομπολεύουμε και δεν μιλάμε όλη την ημέρα για το παιχνίδι, εκείνη θέλει να συζητάει για το παιχνίδι, οπότε ήξερε ότι η πιο κατάλληλη παρέα είναι η Ειρήνη η Καζαριάν κτλ», είπε η Χριστιάννα Σκούρα με τις υπόλοιπες δύο να συμφωνούν.

 

«Τον τελευταίο καιρό δεν κοιμάμαι καθόλου καλά. Με απασχολούν πολλά θέματα, αρχίζουν και γίνονται διχόνοιες, απομακρύνονται κάποια πράγματα παραπάνω, οπότε εμένα αυτό είναι κάτι που με απασχολεί και με επηρεάζει» είπε η Άννα Αμανατίδου, ενώ η Ξανθή Τζερεφού σχολίασε ότι: «Στην αρχή τα μόνα πρόσωπα που δημιουργούσαν πρόβλημα ήταν η Μέγκι που έφυγε, η Εύη και η Μικαέλλα. Τώρα βλέπουμε άλλα πρόσωπα και εγώ προσωπικά έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα».