NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η παίκτρια που αποχώρησε και η πολύ σκληρή κριτική του Δημήτρη Σκουλού

Οι παίκτριες του Next Top Model πόζαραν στο φακό της Ιωάννας Χατζηανδρέου τυλιγμένες με πλαστικό. Το concept τις καλούσε να μπουν στην ψυχολογία ενός εγκλωβισμένου ζώου σε μία φωτογράφιση για την ευαισθητοποίηση κατά της χρήσης πλαστικών.

Παρά τις προσπάθειες τρεις από αυτές δεν τα πήγαν και τόσο καλά με αποτέλεσμα να βρίσκονται στις χειρότερες φωτογραφίες της εβδομάδας. Μαριάννα Μάντεση, Ειρήνη Ερμίδου και Ξανθή Τζερεφού στάθηκαν μπροστά στη Βίκυ Καγιά περιμένοντας της ετυμηγορία της επιτροπής. Η Μαριάννα ήταν αυτή που αποχώρησε.

 

Λίγο νωρίτερα ο Δημήτρης Σκουλός είχε μιλήσει πολύ σκληρά για τη φωτογραφία της Ειρήνης.

«Με αυτό που σε ντύσανε, τα πλαστικά, είναι τα σκουπίδια, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, αυτή τη φωτογραφία θα μπορούσες να την τυπώσεις μεγάλη και άλλη φορά, αν ξανακάνεις φωτογράφιση, να τυλιχτείς με αυτήν. Γιατί είναι σκουπίδι. Και στο λέω πολύ σκληρά γιατί εκείνη τη στιγμή γέλαγες, δεν σταμάτησες ποτέ να γελάς. Ποτέ μέχρι τέλους. Σου φώναζα, ούρλιαζα, να σε βάλω στο κλίμα. Σε βοηθάγαμε όλοι, εσύ νόμιζες ότι πήγαινες βόλτα με νηπιαγωγείο. Σας ζητήσαμε να βγάλετε ένα κοινωνικό μήνυμα κι εσύ το είδες για πλάκα. Γι’ αυτό και η φωτογραφία είναι σκουπίδι. Γιατί είναι τόσο βαρύ το κοινωνικό μήνυμα και εσύ το πήρες τόσο ελαφριά. Εκείνη τη στιγμή ειλικρινά, ήθελα να πάρω την κάμερα και να σε κυνηγάω», είπε χαρακτηριστικά στην Ειρήνη ο Δημήτρης Σκουλός.

«Μάλλον όλο αυτό ήταν ένα ταρακούνημα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο να μιλήσουν τόσο άσχημα. Μπορείς να εκφράσεις έναν κακό λόγο πιο όμορφα, πιο κομψά. Και όχι έτσι», είπε στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα η Ειρήνη.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr