NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η οικειοθελής αποχώρηση και οι υποψήφιες που πέρασαν στην επόμενη φάση

Ολοκληρώθηκε η φάση των auditions του Greece's Next Top Model και έτσι από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ξεκίνησαν να προβάλλονται από το Star οι δοκιμασίες των δεκάδων υποψηφίων στο bootcamp. Η πρώτη ημέρα για τις 70 υποψήφιες, από τις οποίες τελικά μόλις 20 θα μπουν στο σπίτι του GNTM, απαιτούσε φωτογράφιση στη Λίμνη Βουλιαγμένης, από τον φακό του Bill Georgousis. Τα κορίτσια είχαν ελάχιστο χρόνο να βρουν ένα μαγιό κι ένα αξεσουάρ και στην διαδικασία αυτή έγινε χαμός, με μία από τις κοπέλες να εξηγεί ότι τραυματίστηκε προσπαθώντας να διαλέξει κάτι για τον εαυτό της.

Η δοκιμασία με τα πολλά ολοκληρώθηκε -κράτησε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ- και οι τέσσερις κριτές συσκέφθηκαν για να αποφασίσουν ποια από τα κορίτσια θα προχωρήσουν. Μπροστά στα κορίτσια τα οποία απαντούσαν ως χορωδία στις ερωτήσεις των κριτών, οι Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, άρχισαν να ανακοινώνουν ονόματα και τα κορίτσια έρχονταν μπροστά και έπαιρναν από τα χέρια των κριτών τις φωτογραφίες.

Τα κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση (ανάμεσα στα οποία οι: Άννα Τσακουρίδου, Σοφία Ραπογιάννη, Αγάπη Τουρατζίδου, Ιωάννα Δεσύλα, Ροζάνα Κουτσούκου, Ευτυχία Καρατζά, Σοφία Ζαχαριάδου, Βασιλική Καρρά, Μαριάννα Μάντεση, Ειρήνη Μπουντούκη, Χριστίνα Ανδρεάδου, Ιωάννα Σαρρή, Κωνσταντίνα Ψαροπούλου, Αθανασία Πάλα, Εύη Ιωαννίδου, Σοφιάννα Σπύρουλα, Ειρήνη Στεργιανίδου, Άννα Μπεζάρ, Ξανθούλα Τζερεφού, Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη, Μικαέλα Φωτιάδη κ.α) καθώς και τις αντιδράσεις τους στην ανακοίνωση μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο.

 

Ενθουσιασμός και χαρά για τα κορίτσια. Όχι για όλες όμως, γιατί όπως είδες η Δέσποινα Ψυχουντάκη, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. «Θέλω να σας ανακοινώσω κάτι, γιατί ίσως εγώ να μην το θέλω πραγματικά όπως τα άλλα κορίτσια και ίσως να μην στερήσω σε κάποια άλλη κοπέλα την επόμενη φάση» είπε και δέχθηκε τις ξαφνιασμένες αντιδράσεις των κριτών. «Μα εμείς σε διαλέξαμε» είπε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπράτης, «Για εμένα δεν είναι πραγματικός λόγος» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός, αλλά «Δεν θα σε πιέσουμε» ήταν η κατάληξη. Κάπως έτσι η Δέσποινα εγκατέλειψε το Next Top Model και τα υπόλοιπα κορίτσια συνέχισαν στην δεύτερη σκληρότερη ημέρα του bottcamp όπου κλήθηκαν να κάνουν πασαρέλα για τον Βασίλη Ζούλια. Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους που θα μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο, θα φέρουν κάποιες ακόμα πιο κοντά στο σπίτι του GNTM.

Κεντρική φωτογραφία:Instagram/gntmgr