NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η Άννα Τσακουρίδου αποκαλύπτει την άγνωστη πλευρά της Εβελίνας.”Στο σπίτι μας μίλαγε άσχημα”

Instagram/Gntmgr

Για δεύτερη φορά στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Τσακουρίδου μετά την οριστική της αποχώρηση από το σπίτι του Greece's Next Top Model. Η Άννα Τσακουρίδου σχολιάζοντας τις σχέσεις που είχε δημιουργήσει με τις συμπαίκτριές της στο reality μοντέλων, αποκάλυψε μια πλευρά της Εβελίνας που δεν φαίνεται συνήθως μπροστά στις κάμερες.

Η Άννα Τσακουρίδου τόνισε ότι πριν την αποχώρησή της είχε ακούσει ότι η Ειρήνη Ερμίδου και η Εβελίνα την ήθελαν εκτός παιχνιδιού. «Το περίμενα γενικά και από τα προηγούμενα που είχαν γίνει στο σπίτι πριν βγω. Με την Εβελίνα δεν είχε γίνει κάτι τρελό απλά, οτιδήποτε και να γινόταν στο σπίτι μπορεί να μας μίλαγε άσχημα. Μπορεί για παράδειγμα να αφήναμε ένα πιάτο στο νεροχύτη και να μας φώναζε, «πάτε καλά γιατί τα παρατάτε εκεί πέρα;». Δεν φαίνεται αλλά όντως συνέβαινε μέσα στο σπίτι και με την Ξανθούλα που είχε γίνει ένας καυγάς και έγινε μεγάλη φασαρία, δεν το περιμέναμε να γίνει τέτοιος χαμός αλλά όλα αυτά έγιναν πίσω από την κάμερα, δεν έγιναν ποτέ μπροστά», εξήγησε η Άννα.

«Πολλές φορές όταν μας κοιτούσε είχε ένα υφάκι, μας κοιτούσε τύπου είστε κατώτερες, γελάω τώρα εγώ, κάπως έτσι», εξήγησε η Άννα Τσακουρίδου για το περιστατικό που σημειώθηκε στο τελευταίο επεισόδιο μεταξύ της Εβελίνας και της Έλντας.

«Εντάξει χθες είχαμε μια κρίση δωματίου να το πω; Μια μικρή διαφωνία. Ένα ξέσπασμα θα το δικαιολογήσω από το μέρος της Έλντας, ήταν λίγο πιεσμένη. Έφταιξα εγώ. Ντάξει, θεωρώ φυσιολογική αυτή τη στάση στο σημείο που έχουμε βρεθεί που είμαστε 8 κορίτσια» είπε αμέσως μετά την ένταση μεταξύ τους σε δηλώσεις της η Εβελίνα δείχνοντας να αναλαμβάνει την ευθύνη του τσακωμού τους..

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Gntmgr