NEXT TOP MODEL

Greece’s Next Top Model: Η “μεταμόρφωση” των κοριτσιών τότε και τώρα. Ετοιμάσου για κλάματα

Μία από τις πιο δύσκολες ημέρες σε κάθε κύκλο του Next Top Model από το 2009 μέχρι σήμερα είναι εκείνη του make over, ελληνιστί της εξολοκλήρου αλλαγής των κομμώσεων των διαγωνιζόμενων μοντέλων. Κλάματα, αντιρρήσεις, πείσμα και απογοητευμένα βλέμματα κάνουν παρέλαση μπροστά στις οθόνες μας σε κάθε ανάλογο επεισόδιο του reality μόδας, και απο την παράδοση δεν θα ξεφύγει ούτε και ο νέος κύκλος όπως θα διαπιστώσεις στο trailer για την εκπομπή της Δευτέρας.

«Σου κάνουμε το μαλλί ενός top model κι εσύ κλαις κορίτσι μου; Για ποιο λόγο κλαις;» ακούγεται να λέει η Έλενα Χριστοπούλου ενώ η Βίκυ Καγιά λέει σε άλλη διαγωνιζόμενη: «Αυτό το μαλλί αγάπη μου δεν είναι μαλλί για μοντέλο. Ή θα γίνεις μοντέλο ή θα παραμείνεις η ωραία της γειτονιάς». Λίγο αργότερα πλάνα με κορίτσια που κλαίνε και παρακαλούν τους κομμωτές να μην τις κουρέψουν εμφανίζονται στο trailer και μας θυμίζουν εικόνες από τα παλιά.

 

Θυμάσαι την Αρετή του πρώτου Next Top Model που είχε εκραγεί όταν έμαθε ότι η επόμενη κουπ της θα είναι αλά γκαρσόν; Θυμάσαι την Δήμητρα Αλεξανδράκη που υπέφερε με το καρέ της πίσω από την πλάτη του κομμωτή ενώ μπροστά του προσπαθούσε να συγκρατηθεί; Ο Νικόλας Βιλιώτης ήταν εκείνος που είχε μεταμορφώσει τα κορίτσια και για του λόγου το αληθές άφησε και κάποιες παίκτριες πολύ ευχαριστημένες όπως μπορείς να δεις στην αρχή του παρακάτω επεισοδίου. Ο ίδιος επιστρέφει και στο φετινό Next Top Model για να βάλει την υπογραφή του στα hairlooks των κοριτσιών.

 

Στον δεύτερο κύκλο τα χρέη του Νικόλα Βιλιώτη είχε αναλάβει ο Τρύφωνας Σαμαράς που κάνοντας αστεία στα κορίτσια κατάφερε να μειώσει τις αντιδράσεις τους. Φυσικά και εκεί υπήρξαν κλάματα από κορίτσια που μάκραιναν τα μαλλιά τους για καιρό και τα έχαναν αλλά και από άλλες που είχαν χρυσοπληρώσει τα extension τους και αναγκάζονταν να τα βγάλουν.

 

Όπως βλέπεις σε όποια δεκαετία κι αν ανοίξεις την τηλεόραση, κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr