NEXT TOP MODEL

Greece’s Next Top Model: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση

Instagram/gntmgr

Μπορεί η Ειρήνη Ερμίδου, ή ο «Ρονάλντο» όπως την αποκαλούσε η Βίκυ Καγιά, να ήταν σίγουρη πώς θα έφτανε ως τον τελικό του Greece's Next Top Model και ίσως ακόμα και για το ότι θα κατακτούσε τον τίτλο του κορυφαίου μοντέλου αλλά η «Σιγουριά με έφαγε τελικά» όπως είπε η ίδια μετά την αποχώρησή της. Η Ειρήνη όμως, που θεωρήθηκε από την αρχή φαβορί αν και φαινομενικά ήταν το απόλυτο outsider, δεν ήταν η μόνη που έφυγε χθες από το reality μοντέλων, καθώς στην έξοδό της την ακολούθησε και η Έλντα.

«Τουλάχιστον έφυγε και η Έλντα. Έφυγε ένα άτομο που ήθελα με την ψυχή μου να φύγει. Δεν το πιστεύω ότι της δόθηκε δεύτερη ευκαιρία και τη διαχειρίστηκε τόσο κακά» σχολίασε η Ειρήνη Ερμίδου. Νωρίτερα μεταξύ τους, όσο περίμεναν την απόφαση των κριτών είχε δημιουργηθεί ένταση.

 

Για την τελευταία τους δοκιμασία οι επτά κοπέλες που βρίσκονταν ακόμα στο παιχνίδι κλήθηκαν να μάθουν να κινούνται με ρυθμό στα βήματα που τους δίδαξε ο χορογράφος Nick Marianos, και στην συνέχεια συμμετείχαν στο νέο video clip της διεθνούς παραγωγού και dj Xenia Ghali, “Lay in your Arms”. Η Έλντα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της ομαδικής τους χορογραφίας κι ενώ στη σόλο εμφάνισή της τα είχε πάει αρκετά καλά, έχασε αρκετές φορές τα βήματά της με αποτέλεσμα να διακόπτεται το γύρισμα, ενώ στο τέλος αποχώρησε για λίγο από το σετ. Η συμπεριφορά της κρίθηκε αντιεπαγγελματική από τους κριτές, ενώ η Ειρήνη Ερμίδου τόνισε στην Έλσα ότι «Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε μία δουλειά, να σηκωθείς να φύγεις». Και η ένταση αυξήθηκε κατακόρυφα.

 

«Το βρίσκω ακραίο και άδικο. Αυτό και κλείνω εκεί» είπε η Έλντα μετά την αποχώρησή της. «Γελάω» έλεγε η ίδια στις συμπαίκτριές της λίγο αφού ανακοινώθηκε η διπλή αποχώρηση. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι θα της λείψουν η Ειρήνη Καζαριάν, η Άννα Αμανατίδου και η Μαριάννα Παινέση με τις οποίες είχαν έρθει πιο κοντά. Όσο για την καλύτερη υποψήφια στη δοκιμασία αυτή ήταν η Άννα Αμανατίδου που θα τη δεις να κλέβει την παράσταση στο παρακάτω video clip.

Οι υποψήφιες που διαμορφώνουν την τελική πεντάδα του Greece’s Next Top Model είναι η Μαριάννα Παινέση, η Εύη Ιωαννίδου, η Άννα Αμανατίδου, η Μαριάννα Παινέση, η Ειρήνη Καζαριάν και η Εβελίνα Σκίτσκο, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα κριθεί ποια από τα κορίτσια θα προχωρήσουν στον ημιτελικό του show.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr