NEXT TOP MODEL

GNTM: Το “ψέμα” για την πασαρέλα που έφερε την πρώτη κόντρα ανάμεσα στις υποψήφιες

Instagram/gntmgr

Το περιβάλλον στο Greece's Next Top Model ξεκίνησε να μυρίζει «μπαρούτι» ήδη από το πρώτο επεισόδιο που περιέγραφε τις περιπέτειες των υποψηφίων μοντέλων στο bootcamp. Οι κριτές τις είχαν προειδοποιήσει για τον σκληρό ανταγωνισμό που θα συναντήσουν σε κάθε επόμενο στάδιο του reality μόδας του Star, και τελικά οι προειδοποιήσεις δεν ήταν διόλου ψεύτικες. Ήδη άλλωστε ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες μεταξύ τους. Και παρ' όλο που είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που ευαγγελίζεται την «διαφορετικότητα» τελικά βλέπεις όλα να εξελίσσονται με καθόλου διαφορετικό από τον αναμενόμενο «reality» τρόπο.

Στο δια ταύτα, η κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στις παίκτριες Χριστιάνα Σκούρα και Μικαέλα Φωτιάδη και η αιτία ήταν η δοκιμασία της δεύτερης ημέρας του bootcamp που θα φέρει κάποιες από τις υποψήφιες ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του GNTM. Η δοκιμασία ήταν η πασαρέλα για την οποία οι κοπέλες πήραν μια πρώτη εκπαίδευση από τις Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η πρώτη ζήτησε από τα κορίτσια να χωριστούν σε δύο ομάδες, αυτή που δεν είχε κάνει ξανά πασαρέλα και αυτή που είχε κάνει. Τι το ‘θελε κι εκείνη;

Ανάμεσα στις υποψήφιες που δήλωσαν «ανεκπαίδευτες» ήταν και η Χριστιάνα Σκούρα που κάποια πλάνα νωρίτερα είχε θυμίσει στους κριτές ότι έχει κερδίσει τρεις (ναι, τρεις) τίτλους καλλιστείων. Ίσως εννοώντας ότι δεν έχει ποτέ ως τώρα συμμετοχή σε επίδειξη μόδας, η Χριστιάνα βρέθηκε στο γκρουπ που δεν είχε κάνει ποτέ πασαρέλα, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την επίσης εστεμμένη στο παρελθόν Μικαέλα Φωτιάδη.

«Ηταν μία κοπέλα η Χριστιάνα Σκούρα, η οποία πήγε με τα κορίτσια που δεν έχουν κάνει ποτέ πασαρέλα. Ωστόσο αυτή έχει πάει σε τόσα καλλιστεία, έχει πάρει τρεις τίτλους και λέω εγώ τι; Θα βγει στην πασαρέλα και θα της πουν ότι είναι φυσικό ταλέντο; Αυτό ήθελε να ακούσει και είπε ψέματα;» σχολίασε η Μικαέλα στην κάμερα της παραγωγής.

Η τέλεια πασαρέλα που ακολούθησε από τη Χριστιάνα, έκανε τη Μικαέλα να επανέλθει στο ζήτημα και να μιλήσει μάλιστα στην συμπαίκτριά της. «Της μίλησα και της είπα ”δεν έχεις κάνει εσύ πασαρέλα;”» και εκείνη όπως περιέγραψε η Μικαέλα σήκωσε τον ώμο της και την κοίταξε ειρωνικά.

 

Όσο για το αν όντως η Χριστιάνα έχει μάθει να περπατά ποτέ σε πασαρέλα θα σε αφήσουμε με τις δικές της δηλώσεις στο 2: 18 στο παρακάτω video στην κάμερα του Κρήτη TV. Η Χριστιάνα Σκούρα είχε αναδειχθεί το 2015 Α’ Αναπληρωματική Miss Κρήτη και σημείωνε: «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ είναι η αλήθεια γιατί μάθαμε να περπατάμε, μάθαμε να ποζάρουμε. Έπειτα έπρεπε να μάθουμε να είμαστε πειθαρχημένες, να είμαστε συνεπείς στις πρόβες και στις φωτογραφήσεις μας».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr