NEXT TOP MODEL

GNTM spoiler: Η “τριάδα της φωτιάς” αποδεκατίζεται. Ποια κοπέλα μένει μέσα στο σπίτι;

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Greece's Next Top Model σχολίασε η τηλεοπτική παρέα της Ελένης Τσολάκη και του «Τι λέει;» του Alpha. Στο πλαίσιο του σχολιασμού η παρουσιάστρια μετέφερε το ρεπορτάζ της σχετικά με τις αποχωρήσεις που έχουν συμβεί όσο εμείς βλέπουμε στις οθόνες μας μαγνητοσκοπημένα επεισόδια.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή της η Ελένη Τσολάκη, οι τρεις γυναίκες που έχουν απασχολήσει όσο κανείς το τηλεοπτικό κοινό, δηλαδή η Μικαέλα Φωτιάδη, η Μέγκι Ndrio και η Εύη Ιωαννίδου, ή αλλιώς η «τριάδα της φωτιάς», δεν  παραμένουν μέχρι τέλους όλες μαζί στο παιχνίδι. Πρώτη φεύγει η Μέγκι, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής και η Μικαέλα Φωτιάδη, ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού έχει ήδη αποχωρήσει.

«Η Μικαέλα Φωτιάδη έχει αποχωρήσει από το σπίτι του Next Top Model» είπε η Ελένη Τσολάκη και η Τζένη Μελιτά αναρωτήθηκε: «Πάει δηλαδή η κλίκα; Από τρεις θα μείνουν δύο;». «Έχει φύγει και η Μέγκι Τζένη μου, απλά επειδή τα επεισόδια είναι μαγνητοσκοπημένα και έχουν γυριστεί θα τα δούμε αργότερα. Μέχρι στιγμής και με τις πληροφορίες που έχουμε, μόνο η Εύη έχει μείνει» τόνισε η Ελένη Τσολάκη, αφήνοντάς μας να αναρωτιόμαστε: «Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους;».