NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η Εύη ήταν πίσω από την παρεξήγηση Μικαέλας και Γαρυφαλλιάς. Οι κατηγορίες της Μέγκι

Instagram/gntmgr

Μπορεί η Μικαέλα Φωτιάδη, η Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Ndrio να ήταν τα μόνα υποψήφια μοντέλα για τη θέση του Greece's Next Top Model που κατάφεραν στην τελευταία δοκιμασία τους να ανταποκριθούν στο concept, αλλά αντί να το χαρούν μετά την αποχώρηση άρχισαν τα παράπονα η μία για την άλλη.

Πρώτη το λόγο πήρε η Μέγκι για να εκφράσει τα παράπονά της στην Εύη γιατί σύμφωνα με εκείνη έχει γίνει κολλητή με άλλες κοπέλες μέσα στο σπίτι. «Και με την Άννα και με την Γαρυφαλλιά ξαφνικά κολλητούλες έχετε γίνει» είπε η Μέγκι και η Μικαέλλα διαχώρισε τη θέση της: «Εγώ ποτέ δεν είχα κάτι με τη Γαρυφαλλιά. Αυτό στον “καβαλάρη” το είχε πει η Εύη και το ξέρεις πολύ καλά. Και νόμιζε η Γαρυφαλλιά ότι το έχω πει εγώ». «Δεν το λέω για εσένα αυτό» είπε η Εύη και έστρεψε τα «βέλη» της στην Εύη με την οποία ακολούθησε ο εξής διάλογος.

Μέγκι: Και όλο ξαφνικά χθες να φτιάξεις νουντλς για την Άννα, ξέρω εγώ. Πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά.

Εύη: Εγώ  περίμενα να φύγει η Άννα σήμερα, τελείως.

Μέγκι: Άλλο λέω, άλλο μου απαντάς τώρα.

Εύη: Τι να σου πω για τα νουντλς; Βοήθησα, 3 λεπτά υπόθεση ήταν, τι να πω;

Μέγκι: Ναι σε λίγο πήγαινε να πιεις και καφέ μαζί της.

Εύη: Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα ούτε θα το συζητήσω γιατί το έκανα. Δεν είμαι εδώ για να δικαιολογούμαι, τι μου λες τώρα;

Μέγκι: Ναι αλλά έχουμε πει όταν κάτι μας πειράζει να το λέμε.  Σ’το λέω τώρα και δεν μου απαντάς.

Εύη: Ωραία, και τι να σου πω; Γιατί βοήθησα; Δεν ήξερε, τη βοήθησα, ανθρώπινο είναι.

 

Και από όλα αυτά σίγουρα έμεινες με την απορία για το τι είναι αυτό που είπε η Εύη στον «Καβαλλάρη», αλλά τα κορίτσια μας την έλυσαν. Συγκεκριμένα αφού είχαν επιστρέψει όλες στο σπίτι και η Γαρυφαλλιά μάζευε τα πράγματά της για να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM, είπε στις φίλες της ότι η Μικαέλα την έπιασε και της είπε ότι τα σχόλια πώς τη Γαρυφαλλιά την έβαλε στο παιχνίδι ο σύντροφός της ο Κωνσταντίνος, τα είχε κάνει την Εύη. Και παρότι η Μικαέλα της είχε πει πώς δεν είναι ωραίο να έχει αφήσει να αιωρείται πώς τα έχει πει η ίδια αντί να το παραδεχτεί, η Εύη δεν μίλησε ποτέ γι’ αυτό στην Γαρυφαλλιά.

Τα τρία μέλη της «τριάδας» αναφέρθηκαν και σε αυτό, με την Εύη να καταλήγει: «Δεν θα δώσω έκταση εγώ σε αυτό. Δεν είναι φλέγον ζήτημα να με απασχολεί. Καλά έκανες και το είπες αφού το ένιωθες και ως εκεί».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr