NEXT TOP MODEL

Εκτός GNTM η Εύη Ιωαννίδου. Τα “γαλλικά” της Αμανατίδου και τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού

Στη δυάδα αποχώρησης του Next Top Model βρέθηκαν η Εύη Ιωαννίδου και η Άννα Αμανατίδου. Και οι δύο έβαλαν τα δυνατά τους και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η Εύη Ιωαννίδου είναι αυτή που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Εύη μου λυπάμαι πάρα πολύ που έγινε και στα γενέθλιά σου, έτυχε. Δε σημαίνει ότι σταμάτησε για εσένα. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες, μιλάς πάρα πολύ ωραία, μπορείς και στην τηλεόραση να κάνεις πράγματα και πίσω από τις κάμερες και μπροστά και στο modeling, όπου θέλεις. Είσαι μαχήτρια».

 

Και μη νομίζεις πως όλα σταμάτησαν στην ανακοίνωση του αποτελέσματος. Η Άννα Αμανατίδου μπροστά στην κάμερα τα είπε και τα έβγαλε από μέσα της. «Πήρα την ικανοποίηση μου. Τη φάγαμε την Εύη. Νιώθω περήφανη. Άντε π@λ@ τώρα. Σπιτάκι σου να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου».

«Η απόλυτη ξεφτίλα είναι ότι έχασε από αυτή. Όλη η Ελλάδα πίστεψέ με αυτό θα σκέφτεται» είπε η Εύη στην Εβελίνα κατά την αποχώρησή της.

 

Η Ναταλία Γερμανού, λάτρης των του Twitter, παρακολούθησε το επεισόδιο και έγραψε: «Όχι στα γενέθλια της ρε παιδιά, έλεος κάπου». Ακούγοντας τα σχόλια της Άννας Αμανατίδου για την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου δόθηκε συνέχεια και μάλιστα απάντησε στα σχόλια που της έστειλαν. «Άκου το κατινίδιο. Δεν την υποστήριξα, είπα δεν αντέχω την κατινιά που έβγαλε απόψε. Κι έπρεπε να πάθει τσίρκο μεντράνο; Κουλ! Κέρδισες, χαμογέλα και προχώρα. Το Αμανατίδου έπαθε υστερικό θρίαμβο. Δεν ήταν διπρόσωπη η Εύη. Αντιπαθητική ναι, αλλά μόνιμα.»

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/gntmgr/