WATCHLIST

“You”: Έχουμε την ημερομηνία, το teaser του 2ου κύκλου και όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις

Photo by Greg Allen/Invision/AP

Πότε πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τον 1ο κύκλο του “You“, της σειράς του Netflix που τάραξε το είναι μας, ξαναέφερε στις ζωές μας τον Penn Badgley και μας έκανε να ανυπομονούμε σαν τρελοί για τη συνέχεια; Ξέραμε ήδη ότι θα υπάρξει 2ος κύκλος, γεγονός που φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε ο 1ος, αλλά δεν είχαμε κάποια ενημέρωση για το πότε θα ξαναδούμε στη μικρή οθόνη την πιο ιδιαίτερη σειρά του Netflix, για την περασμένη χρονιά.

Αν και ο Badgley καταδίκασε τις εκδηλώσεις θαυμασμού των fans απέναντι στο πρόσωπο ενός δολοφόνου, ο 2ος κύκλος θα κινείται στο ίδιο στιλ. Ωστόσο ο ίδιος ο πρωταγωνιστής είχε δηλώσει ότι αυτή η ανεξήγητη αγάπη των γυναικών αποτέλεσε έμπνευση για τη συνέχεια της σειράς. «Υπάρχουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και ελευθερία κινήσεων, αλλά πρόκειται για την ίδια σειρά. Βασικά, θα υπάρχει περισσότερο βρίσιμο αλλά τίποτα δε θα ξεπεράσει τα όρια με επιθετικό τρόπο».

Δες κι αυτό: People’s Choice Awards 2019: Η λίστα των νικητών

Η ημέρα που περίμενες

Ο 2ος κύκλος καταφτάνει με 10 επεισόδια, στις 26 Δεκεμβρίου. Σημείωσε στο ημερολόγιό σου την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων. Τώρα ξέρω τι θα κάνεις σε αυτήν την αργία.

Η επίσημη περιγραφή του Netflix για την πλοκή

«Την τελευταία φορά που είδαμε τον Joe (Penn Badgley), ήταν τραγικά πληγωμένος και σαστισμένος από την επιστροφή της γυναίκας από το παρελθόν του. Αναγκαστικά, έπρεπε να τρέξει να γλιτώσει και έτσι αφήνει τη Νέα Υόρκη για να πάει στο Λος Άντζελες. Πρέπει να κάνει μία νέα αρχή μετά την τελευταία σχέση του που τελείωσε με φόνο. Το τελευταίο πράγμα που περιμένει είναι να γνωρίσει μία καταπληκτική νέα γυναίκα, αλλά ερωτεύεται τη Love (πού το σκεφτήκατε ρε παιδιά;). Η ιστορία επαναλαμβάνεται ή επιτέλους ο Joe θα θεραπευτεί; Είναι αρκετά τρελός για να πάρει το ρίσκο πάντως».

Το νέο πρόσωπο στη ζωή του

Η Victoria Pedretti (την είδες στο “The Haunting of Hill House”) θα υποδυθεί τη Love, το κορίτσι που διαφέρει πολύ από την Beck, τον έρωτα του Joe στον 1ο κύκλο. Είναι μία σεφ και μάνατζερ σε ένα παντοπωλείο πολυτελείας και κάνει μία τρομερά ενδιαφέρουσα ζωή. Ο έρωτας δεν είναι προτεραιότητα και βιώνει ένα βαθύ πένθος, κάτι που διαισθάνεται ότι βαραίνει και τον Joe. «Ο Joe είναι στ’αλήθεια πληγωμένος από αυτό που συνέβη και δεν αναζητά τον έρωτα. Όταν γνωρίσει τη Love, ανακαλύπτει ένα διαφορετικό είδος φιλίας και σχέσης με έναν άνθρωπο», μας λέει η δημιουργός Sera Gamble. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το κοινό θα γνωρίσει το χαρακτήρα της Love. Είναι μία πλευρά του Joe που δεν έχουμε δει ακόμα, ίσως επειδή η Love είναι το άλλο άκρο της Beck» συμπληρώνει ο Penn Badgley.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψουν οι νεκροί χαρακτήρες της σειράς, έστω και σαν φαντάσματα που στοιχειώνουν τον Joe. H οικογένεια πάντως της Beck ερευνά την υπόθεση της αυτοκτονίας της (μήπως επειδή δεν ήταν;) και αυτό θα μπορούσε να τον φέρει πίσω στη Νέα Υόρκη για περισσότερες εξελίξεις σε αυτήν την ιστορία. Σίγουρα έχουμε την επιστροφή της Candace, της γυναίκας μυστήριο που δεν είδαμε ποτέ στον πρώτο κύκλο, εκτός από την τελευταία σκηνή, σαν cliffhanger. Και περιμένει και εκείνη να πάρει την εκδίκησή της.

Κεντρική φωτογραφία: Greg Allen/Invision/AP