MY STYLE ROCKS

Οικειοθελής αποχώρηση στο My Style Rocks: Τα σημάδια που είχαν “προδώσει” την απόφαση της παίκτριας

Instagram/grmystylerovks

Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του στυλ σταμάτησε σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου για την Τάμτα Μαστοράκη. Η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks Που την πρώτη εβδομάδα της προβολής του παιχνιδιού είχε κερδίσει το έπαθλο των 2500 ευρώ αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, όπως ανακοίνωσε στην έναρξη του επεισοδίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Τάμτα είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές τη συμμετοχή της στο My Style Rocks όμως τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία των κριτών.  

 

«Η Τάμτα Μαστοράκη αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks. Δεν θα συνεχίσει στην παρέα μας και την ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή της, της ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει» είπε η παρουσιάστρια και ξεκίνησε το διαγωνιστικό μέρος του επεισοδίου.

Η παίκτρια που αποχώρησε πάντως το τελευταίο διάστημα ήταν εμφανές πώς δεν ένιωθε άνετα με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Μάλιστα στο Gala της Παρασκευής όταν οι βρέθηκε στην τριάδα με τις χαμηλότερες βαθμολογίες σε ερώτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το αν θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι είχε πει: «Αισθάνομαι περίεργα. Δεν ξέρω γενικά. Είμαι λίγο μπερδεμένη». Η ίδια ενώ οι συμπαίκτριές της είχαν αποφασίσει να τη «σώσουν» από τη διαδικασία της αποχώρησης πρόσθεσε αργότερα: «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποχωρήσω». Το είπε και το έκανε λοιπόν.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/grmystylerovks