MY STYLE ROCKS

My Style Rocks: Η απομάκρυνση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και το όνομα “καμία έκπληξη” για την παρουσίαση

Το πάλεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν δήλωσε διαθέσιμη για την παρουσίαση του My Style Rocks αλλά τελικά τα σχέδιά της ανατρέπονται. Το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 άλλα ανέφερε. Το σίγουρο είναι πως η Κωνσταντίνα είναι εκτός και ο Στέλιος Κουδουνάρης εντός. Και η κουβέντα ανοίγει. Τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής και τα δύο ονόματα που προορίζονται για την παρουσίαση. Αυτά τα τελευταία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά κάνε μία μαντεψιά. Έκαναν και στο Πρωινό και κάτι μου λέει πως θα υπάρξει ταύτιση απόψεων.

Διάβασε ακόμα: Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε για το ”Voice”

«Εχθές, έγινε συνάντηση μεταξύ του ΣΚΑΪ και της Acun Media. Τα έβαλαν κάτω και αρχίζουν και να πετάνε ονόματα και να σηκώνουν τηλέφωνα. Ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Λάκης Γαβαλάς είναι τα δύο πρόσωπα της κριτικής επιτροπής τα οποία έχουν κλειδώσει σχεδόν 99%. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι το πρόσωπο πάνω στο οποίο θα χτιστεί η κριτική επιτροπή, τον θέλουν και οι δύο πλευρές. Το τρίτο πρόσωπο θα είναι σίγουρα γυναίκα. Ο ΣΚΑΪ θέλει την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Θα γίνουν όμως κι άλλα δοκιμαστικά με άλλα πρόσωπα για να δουν τη χημεία την τηλεοπτική».

 

Το Z News ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι η Τζένη Μπαλατσινού ήταν ένα από τα πρόσωπα που έκανε ραντεβού για το Μy Style Rocks. «Ο ΣΚΑΪ από εμάς έμαθε για την Τζένη Μπαλατσινού. Όντως, η Acun Media είχε κάνει ένα ραντεβού με την Τζένη Μπαλατσινού για την κριτική επιτροπή, το οποίο όμως δεν προχωρά».

Και πάμε στην πολύπαθη θέση της παρουσίασης. «Εκτός παρουσίασης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ευαγγελία Αραβανή. Δύο νέα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι. ΣΚΑΪ έθεσε βέτο δεν ήθελε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι Τούρκοι την ήθελαν».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος

Φαίη Σκορδά: Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο; Εγώ, πιστεύω πως θα είναι η Μπόμπα.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Κι εγώ το πιστεύω

Φαίη Σκορδά: Χωρίς να έχω κάνει ρεπορτάζ, εμένα κάτι μου λέει ότι θα είναι η Μπόμπα παρουσιάστρια.

Ο ΣΚΑΪ επενδύει στο Μy Style Rocks που τις προηγούμενες σεζόν που προβλήθηκε σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε ζώνες σχετικά αδύναμες για τον σταθμό. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι το μεγάλο φαβορί για την παρουσίαση και η τοποθέτησή της στο Voice μόνο τυχαία δεν ήταν. Αποτελεί ουσιαστικά μία προσπάθεια «προστατευμένης» εξοικείωσης ώστε να αναλάβει ένα project μόνη της.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/grmystylerocks