MY STYLE ROCKS

My Style Rocks: Η αποκάλυψη του Στέλιου Κουδουνάρη που αναστάτωσε διαγωνιζόμενη

Instagram/stelioskoudounarisofficial

Το ζητούμενο από τις παίκτριες του My Style Rocks του ΣΚΑΪ  καθημερινά είναι γνωστό. Καλούνται να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ δημιουργώντας διαφορετικές και εκκεντρικές εμφανίσεις κάθε μέρα. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που αυτές οι εμφανίσεις τους κάτι άλλο θυμίζουν, κάπου τις ξέρουμε και τις έχουμε ξαναδεί.

Αυτό συνέβη στην Χριστίνα Παπαδελή. Κατά τη διάρκεια της σημερινής της εμφάνισης ο Στέλιος Κουδουνάρης ζήτησε τον λόγο για να αναφερθεί σε μια παλιότερη εμφάνισή της. Ο λόγος; Ο Στέλιος Κουσδουνάρης παρουσίασε μία φωτογραφία που φαίνεται πανομοιότυπη με ένα από τα look που είχε δημιουργήσει. «Έχουμε πει πολλές φορές ότι μας αρέσουν τα αυθεντικά πράγματα και οι δύσκολοι συνδυασμοί. Είναι πολλές φορές που βλέπω στον ύπνο μου μια φωτογραφία με κάτι κόκκινα καρό… αυτή εδώ», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την παίκτρια να ξαφνιάζεται και να απαντά ότι πρώτη φορά βλέπει την φωτογραφία. «Δεν κάνουμε δίκη αλλά νιώθουμε λίγο περίεργα όταν τα βλέπουμε αυτά» σημείωσε ο σχεδιαστής.

«Αυτό που έχω κάνει είναι δικιά μου δουλειά από πάνω μέχρι κάτω», σημείωσε και ξεκίνησε να εξηγεί τη διαδικασία με την οποία διάλεξε τα κομμάτια που αποτέλεσαν το look της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/stelioskoudounarisofficial