MY STYLE ROCKS

Η Τάμτα Μαστοράκη “καρφώνει” το My Style Rocks: “Μας έλεγαν ότι θέλουν ίντριγκα”

instagram/tamtamastoraki

Λίγες ημέρες αφού αποχώρησε οικειοθελώς από το reality μόδας του ΣΚΑΪ «My Style Rocks», η Τάμτα Μαστοράκη μίλησε για το παρασκήνιο της εκπομπής στην Κλάρα Ασημακοπούλου και την εφημερίδα Espresso. Η Τάμτα Μαστοράκη αναφέρθηκε στις πιέσεις που δέχονται οι παίκτριες ψυχικά και σωματικά για να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό τηλεοπτικό Project.

«Το ”My style rocks” φέτος δεν είναι εκπομπή μόδας. Το έχουν κάνει reality. Πιστεύω ότι αδικήθηκα και από την κριτική επιτροπή και από τα κορίτσια. Έχουν κάνει κλίκα. Δεν θα πω ονόματα, γιατί φαίνεται. Είμαι χαμηλών τόνων άνθρωπος και γι’ αυτό δεν έκανα ούτε ίντριγκες ούτε καβγάδες. Γενικώς μας έλεγαν εκεί μέσα ότι θέλουν ίντριγκα. Οι εντάσεις είναι όλες αληθινές και υπάρχουν και πίσω από τις κάμερες», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Τάμτα Μαστοράκη που καιρό πριν αποχωρήσει είχε αρχίσει να εκφράζει δημοσίως ότι αισθανόταν παράξενα όσο διαγωνιζόταν στο «My Style Rocks».

 

«Ως εμπειρία η συμμετοχή μου υπήρξε ενδιαφέρουσα. Στην αρχή ήταν τέλεια, αλλά έπαψε να είναι έπειτα από τρεις εβδομάδες. Η πίεση ήταν μεγάλη. Τα γυρίσματα κρατούσαν είκοσι ώρες. Γυρίζαμε τρία επεισόδια την ημέρα! Και είχαμε μισή μέρα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, να βρούμε έξι outfits. Είναι τραγικό… Είχε πάρα πολύ άγχος, πολύ τρέξιμο και πολύ μεγάλη πίεση. Και ψυχολογική και σωματική. Ο κόσμος δεν τα ξέρει αυτά. Δεν τα βλέπει» συνέχισε η ίδια και κατέληξε: «Στην κριτική επιτροπή ξέρεις τι κάνουν; Σε ανεβάζουν και σε κατεβάζουν. Εγώ από την αρχή, από την πρώτη εβδομάδα, έδωσα το στιλ μου και ήμουν νικήτρια. Μετά λόγω πίεσης έπαθα… κοκομπλόκο. Εγώ ούτε βιτρίνες φόρεσα ούτε αντιγραφές έκανα. Όπως ντυνόμουν στο παιχνίδι ντύνομαι κι έξω. Αυτό είναι το στυλ μου. Και, ναι πιστεύω ότι αδικήθηκα και από την κριτική επιτροπή και από τα κορίτσια. Με αδίκησαν τρεις φορές συνεχόμενα και με έβγαλαν δυο φορές προτεινόμενη. Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό που έφυγα».

Η αμέσως επόμενη οικειοθελής αποχώρηση από αυτήν της Τάμτας Μαστοράκη έγινε από ένα από τα φαβορί της εκπομπής,την Έφη Αναστασοπούλου.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/tamtamastoraki