Βλάχος – Τριανταφυλλίδου: Επιστρέφουν τελικά στη ''Μουρμούρα'';

Την απάντηση δίνει η ίδια η Ιωάννα…

Τα σενάρια που θέλουν ένα από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια της σειράς ''Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα'' να επιστρέφουν τη νέα σεζόν είναι πολλά.

Όπως συζητιέται, το ότι η σειρά δεν έχει την ίδια επιτυχία μετά την αποχώρηση των Πάνου Βλάχου και Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, αποτελεί γεγονός. Με όποιο τηλεοπτικό ζευγάρι κι αν προσπάθησε ο ALPHA να αντικαταστήσει το πρώτο των ''νέων'' της σειράς, δεν κατάφερε να χτυπήσει τα ίδια νούμερα.

Κάπως έτσι, ξεκίνησε να συζητιέται η επιστροφή του Χάρη και της Βάσως (που πλέον ζουν μόνιμα στην Αμερική), με την είδηση να ενθουσιάζει τους φανατικούς της σειράς.

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια; Την απάντηση έδωσε η ίδια η Ιωάννα στην Κορύνα Μαντάγαρη και τη Realnews:

''Αν και ακούστηκαν πολλά, ότι επιστρέφουμε στην Ελλάδα για να συμμετάσχουμε στον νέο κύκλο της σειράς «Μην αρχίζεις τη Mουρμούρα», τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Η δική μας συμμετοχή στη σειρά έχει ολοκληρωθεί. Η Ελλάδα παραμένει ο τόπος μου και εννοείται ότι θα επέστρεφα αν προέκυπτε ένα project που με ενδιέφερε. Βέβαια, αυτή τη στιγμή συζητάω για μια ταινία μεγάλου μήκους, όχι ελληνικής παραγωγής, που θα έχει κάποια γυρίσματα στην Ελλάδα. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να επιστρέψω για λίγο, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο και συμπεριλαμβάνει και γυρίσματα στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη. Μου λείπουν πολύ οι άνθρωποί μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, το να είμαι μέρος της καθημερινότητάς τους κι εκείνοι της δικής μου''.

Κάπως έτσι μπαίνει ένα τέλος στις φήμες…

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ