WATCHLIST

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μιλά για την απομάκρυνσή του από τη “Μουρμούρα”

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη Βένια Καραγιάννη και το περιοδικό People, μιλώντας -μεταξύ- άλλων και για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την παραγωγή της σειράς ''Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα''.

Τον Γιώργο είδαμε να πρωταγωνιστεί ως ”Διονύσης” μαζί με τη Νάντια Κοντογεώργη στην τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, φαίνεται όμως πως οι δυο τους δεν κατάφεραν να πείσουν το κοινό ως ζευγάρι και να σημειώσουν την αναμενόμενη επιτυχία. Έτσι, εκείνος ήταν και ο τελευταίος κύκλος στον οποίο συμμετείχαν.

Τι δήλωσε για όλα αυτά ο γνωστός ηθοποιός;

”Όταν ήρθε η πρόταση της Μουρμούρας, είπα ναι στον ρόλο, δεν είπα ναι στην τηλεόραση. Είχα ανάγκη, από ματαιοδοξία αν θες, να βγω λίγο έξω, να ξεμυτίσω, ενώ ήθελα να βγάλω και κάποια χρήματα. Κι ευτυχώς που το πρόβλεψα, γιατί του χρόνου με τα ριάλιτι δεν θα παίξει τίποτα. Είχα την ανάγκη μέσα μου να με γνωρίσει ξανά ο κόσμος, να μη με ξεχάσει.

Ήταν πανάλαφρη η όλη φάση και η Νάντια Κοντογεώργη, μαζί με την οποία παίξαμε, δώρο Θεού. Συνεννοηθήκαμε με τη μία. Δεν περάσαμε ούτε μια στιγμή έντασης. Και τα παιδιά στο συνεργείο ήταν πολύ καλά. Τους ζητώ συγνώμη γιατί δεν ξυπνούσα πάντα το πρωί για να πάω στην ώρα μου στο γύρισμα. Άσε που μια φορά δεν ξύπνησα καθόλου και με έψαχναν σε όλη την Αθήνα. Ευτυχώς με συγχώρεσαν. Όταν με απέλυσαν, θύμωσα, αλλά τελικά για καλό ήταν”.